Dziedātāja Šēra asi kritizē Putinu un uzskata, ka cilvēkiem aktīvāk jāpalīdz Ukrainas bēgļiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: LUCAS JACKSON/REUTERS

Dziedātāja Šēra (75) dalās pārdomās par nepieciešamību palīdzēt ukraiņiem. Šēra uzskata, ka vajadzīga aktīvāka iesaiste, lai nodrošinātu patvērumu bēgļiem, īpaši aicinot rīkoties tos, kuri ir viņai līdzīgā statusā.

Dziedātāja platformā "Twitter" dalījās ar ierakstu: "Vēlos savās mājās sniegt atbalstu ukraiņu ģimenēm. Viņi būtu drošībā un aprūpēti. Daudziem cilvēkiem, kuri ir manā statusā, būtu jāsaņemas. Ja es būtu viena vai kopā ar bērniem un mēs būtu piedzīvojuši šo traumatisko notikumu, es cerētu, ka kāds par mums parūpēsies."

Šēra mudināja: "Mums ir jāatrod taustāmāki veidi, kā palīdzēt Ukrainas iedzīvotājiem! Ko vārds "atbalsts" patiesībā nozīmē pasaulei?" 

Savos ierakstos dziedātāja neslēpj izbrīnu un šoku par Krievijas prezidenta Vladimira Putina nežēlību un salīdzina viņu ar Hitleru. "Ja Putins izmanto ķīmiskos vai bioloģiskos ieročus, mums nevajadzētu tikai runāt par to, ka ir pārkāptas robežas. Mums ir jārīkojas. Putins Sīrijā izmantoja ķīmiskos ieročus uz sievietēm un bērniem. Mēs redzējām masu slepkavības, bet neko nedarījām," viņa dalījās pārdomās. 

Šēra aktīvi dalās ar informāciju par notiekošo Ukrainā, viņas nesenākais ieraksts vēstī par situāciju Mariupolē, kur cietuši bērni. Dziedātāja uzskata, ka Putins ir kara noziedznieks, kurš piedzimis bez dvēseles. 

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu