Iereibusi sieviete melo policistiem par draudiem ar nazi un tiek pie naudas soda

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Alexey Lysenko/Shutterstock

Valsts policija (VP) sestdien, 19. martā, sāka administratīvā pārkāpuma procesu un piemēroja 80 eiro naudas sodu sievietei, kas alkohola reibumā meloja policistiem par draudiem ar nazi, informē VP pārstāve Dace Kalniņa.

Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirkņa policisti saņēma informāciju, ka Jēkabpils novada Kalna pagastā kāda persona draud ar nazi citām personām.

Kalniņa atklāj, ka, ierodoties norādītajā adresē, tika noskaidrots, ka sieviete, kura izsauca policiju, atrodas manāmā alkohola reibumā un sniegtā informācija neatbilst patiesībai. Par notikušo likumsargi sāka administratīvā pārkāpuma procesu un sievietei piemēroja naudas sodu 80 eiro.

VP atkārtoti atgādina, ka nepamatota speciālo dienestu izsaukšana kavē sabiedriskās kārtības nodrošināšanu, likumpārkāpumu novēršanu un palīdzības sniegšanu personām, kuras nokļuvušas ārkārtējā situācijā. Iespējams, brīdī, kad operatīvie dienesti dodas uz šādiem viltus izsaukumiem, cituviet cilvēkiem ir apdraudējums veselībai un dzīvībai, un palīdzības kavēšanās var būt pat letāla.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu