VIDEO ⟩ Porziņģa daudzpusīgais sniegums neglābj "Wizards" no zaudējuma NBA pastarīšiem

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AFP/SCANPIX

Otrdien, 22. martā, ar produktīvu sniegumu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā izcēlās latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis.

"Wizards" viesos ar rezultātu 97:115 (39:26, 24:25, 20:29, 14:35) piekāpās Hjūstonas "Rockets" vienībai.

Porziņģis laukumā pavadīja 32 minūtes, kuru laikā atzīmējās ar 22 gūtajiem punktiem (7/15 2p., 0/3 3p., 8/8 1p.), kļūstot par rezultatīvāko spēlētāju savā komandā. Tāpat liepājnieka kontā arī 13 bumbas zem groziem, pieci bloķēti metieni, četras rezultatīvas piespēles un viena pārķerta bumba.

Šo maču Porziņģis noslēdza ar lietderību -3, kas bija labākais rādītājs starp "Wizards" starta piecinieka basketbolistiem.

Otrs rezultatīvākais "Wizards" rindās šajā mačā bija japāņu basketbolists Rui Hačimura, kurš 16 gūtajiem punktiem pievienoja astoņas atlēkušās bumbas. Savukārt Kentaviuss Kaldvels Poups un pirmgadnieks Korijs Kisperts katrs guva pa 13 punktiem. Neviens cits "Wizards" basketbolists nepārsniedza astoņu gūto punktu robežu.

Pretinieku sastāvā lielisku sniegumu demonstrēja Kristians Vudss, kurš arī iekrāja "double-double" - 39 punkti un 10 bumbas zem groziem. Centra spēlētājs šajā mačā grozā raidīja astoņus no deviņiem tālmetieniem, uzstādot karjeras rekordu realizētajos trejačos. 17 punktus pievienoja perspektīvais pirmgadnieks Džeilens Grīns.

"Wizards" izredzes iekļūt tā dēvētajā "play-in" turnīrā ir krietni pasliktinājušās, jo līdz regulārās sezonas beigām ir atlikušas 11 spēles, kuru laikā jāatspēlē piecu uzvaru deficīts līdz Austrumu konferences 10. vietā esošajai Atlantas "Hawks".

Nākamo maču "Wizards" aizvadīs naktī uz piektdienu, plkst 2. pēc Latvijas laika tiekoties ar Milvoki "Bucks".

Tikmēr uzvaru bez savainotā Bertāna ierindā pirmdien izcīnīja Dalasas "Mavericks", kas ar 110:108 (23:29, 37:25, 26:27, 24:27) savā laukumā pieveica Minesotas "Timberwolves".

Bertāns nespēlēja labās kājas ceļgala traumas dēļ.

Dalasas vienības rindās Dvaits Pauels guva 22 punktus, bet 20 punkti Spensera Dinvidija kontā.

"Timberwolves" sastāvā ar 22 punktiem izcēlās Karls Entonijs Taunss, bet 19 punktus guva Entonijs Edvardss.

"Mavericks" ar 44 panākumiem 72 cīņās ir piektie Rietumos, bet "Wizards" ar 30 uzvarām 71 spēlē Austrumu konferencē ieņem 11.vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu