VIDEO Kailija Dženere maina dēla vārdu un publicē aizkustinošu grūtniecības video

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kailija Dženera un Trevis Skots
Kailija Dženera un Trevis Skots Foto: Reuters/ScanPix

Realitātes šovu zvaigzne un uzņēmēja Kailija Dženere (24) pirmdien, 21. martā, publicēja aizkustinošu video, kurš veltīts viņas jaunākajai atvasei. Iepriekš ziņots, 2. februārī pasaulē nāca Kailijas un repera Trevisa Skota (30) dēls.

Kailijas Dženeres pirmā atvase piedzima 2018. gada 1. februārī. Toreiz jaunā māmiņa grūtniecību slēpa no plašākas sabiedrības un par pirmdzimto paziņoja ar sirsnīgu video. Publicētais video ir veltījums viņas meitai un tajā redzams, kā Kailija aizvadīja grūtniecību.

Lai gan šoreiz Dženeres grūtniecība bija publiski zināms fakts, viņa turpināja iesākto tradīciju un publicēja līdzīgu video, kurš veltīts nesen dzimušajam dēlam. Videoklipā ar nosaukumu "Mūsu dēlam" ir iemūžināta lielākā daļa no Kailijas otrās grūtniecības. Redzams arī grūtniecības sākums un pirmā ārsta vizīte, kurā pāris sajūsminās par drīzo iespēju saklausīt mazuļa sirdspukstus.

Video piedalās arī Kailijas vecākā atvase, meita Stormija, kura līdz ar jauno māmiņu priecājas par ģimenes pieaugumu. Video redzams, kā Stormija izrāda brālīša istabu.

Acīgākie fani istabā pamanījuši deviņus tūkstošus vērtu rotaļu lācīti.

Sirsnīgajā video Kailijas ģimene dalās laba vēlējumos un priekā par gaidāmo atvasi. Savukārt video noslēgumā iekļauti kadri no dzemdību zāles, kur atskan pirmie mazuļa kliedzieni pēc nākšanas pasaulē. 

Pēc dēla piedzimšanas pāris atklāja, ka dēlam devuši vārdu "Wolf", kas tulkojumā no angļu valodas nozīmē vilks. Tomēr pēc dēlam veltītā video publicēšanas viņa informēja fanus, ka tomēr izraudzīts cits vārds. "Mēs vienkārši nejutām, ka šis vārds viņam piestāv," paziņoja Kailija. Pagaidām viņi neatklāj, kādu vārdu izraudzījušies. 

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu