Mūziķe Zelma sašutusi, ka nav uzaicināta uz labdarības koncertu, jo to organizē viņas bijušais draugs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Zelma Jēgere
Zelma Jēgere Foto: LTV/ Lauris Vīksne

Mākslas centrā "Noass" sestdien, 26.martā, plkst.18 notiks labdarības koncerts "Latviešu reps pret karu Ukrainā", kuru organizē Arturs Skutelis. Tajā piedalīsies teju visi Latvijas reperi, tomēr sarakstā nav iekļauta populārā repere un dziedātāja Zelma Jēgere jeb VIŅA. 

Koncertā piedalīsies vairāki desmiti latviešu repa izpildītāju, piemēram, "Eliots", "Brīvrunu projekts", "Edavārdi", "Ozols", "Bush", "Reinšteins", "Kurts", "Singapūras satīns", "Melikols", "Idus Abra", "I Mean Love", "Zeļģis", "March", "Pikaso", "Prusax", "Ūga" un citi.

"Ir ļoti svarīgi nebūt vienaldzīgam un palīdzēt Ukrainai - palīdzēt, kā vien katrs no mums spēj. Ar šo koncertu mēs, latviešu reperi, vēlamies savākt iespējami daudz ziedojumu Ukrainas atbalstam un vienlaikus arī paust skaidrus "jā" un "nē": mēs esam par Ukrainas brīvību, mēs esam pret Krievijas iesākto karu," uzsver koncerta organizators Skutelis.

Tomēr vietnē "Twitter" par koncerta organizāciju Zelma Jēgere bija citās domās. Viņa publicēja ierakstu, kurā pauda savu sašutumu par to, ka viņas vārds nav lasāms starp pārējiem māksliniekiem. 

"Skumji redzēt šāda veida neprofesionalitāti, it īpaši pasākumā, kura galvenais mērķis ir palīdzēt Ukrainai. Ņemot vērā faktu, ka es ar savu dalību piesaistu savus klausītājus, līdz ar to reālus līdzekļus Ukrainas atbalstam, svarīgāks tomēr bijis patīk/nepatīk faktors.

Vīrietis. Industrija. Ego.

Lai vai kā aicinu visus pirkt biļetes uz šīs sestdienas koncertu "Latviešu reps pret karu Ukrainā" un novēlu jums izdevušos pasākumu!" tā vietnē "Twitter" rakstīja mūziķe. 

Daudzi viņas sekotāji bija neizpratnē - par ko īsti ir runa? Taču Zelma ātri vien runas kliedēja, skaidrojot, ka nav uzaicināta piedalīties, jo pasākuma organizators ir viņas bijušais draugs. 

"Nedomāju, ka pie džeku skaitliska pārākuma Latvijas repā ir jāpiesienas. Tā tas vienkārši dabīgi ir sanācis. Mans cepiens ir par to, ka kā viens no vadošajiem Latvijas hip-hopa māksliniekiem es netieku uzaicināta uz labdarības pasākumu, jo to organizē mans bijušais," skaidroja mūziķe. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu