Felipe Gabriels gultā var būt arī ar četriem cilvēkiem vienlaikus: Tā vienkārši notiek

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Felipe Gabriels Ksavjērs
Felipe Gabriels Ksavjērs Foto: Ekrānuzņēmums

Realitātes šovā "Slavenības. Bez filtra" futbolists un influenceris Felipe Gabriels Ksavjērs stāsta par līdzšinējiem eksperimentiem gultā un piedāvājumiem, kurus saņem brīva vīrieša statusā.

Felipe stāsta, ka šobrīd ir iekārojama puiša statusā: "Telefons ir karsts. Nezinu, cik, bet daudzas raksta." 

"Arī puiši raksta. Nesen meitene man piedāvāja gulēt ar viņu un viņas vīru - trijatā." Tomēr dāsno piedāvājumu Felipe noraidīja, tas viņu neinteresē.  

"Domāju, ka nekad dzīvē negribēšu gulēt ar puisi. Ja būtu tāda situācija, ka esam kopā ar meitenēm - es ar meiteni, viņš ar citu meiteni un tad mainīties, tad jā," norāda Felipe. 

Viņš uzskata, ka latvieši nav brīvi domājoši un nemīl eksperimentēt gultā, īpaši ar vairākiem cilvēkiem vienlaikus.

"Brazīlijā mēdzam būt arī trīs, četri. Man nekad nav bijuši vairāk par četriem cilvēkiem vienlaikus. Tā vienkārši notiek. Tomēr mēs ļoti ticam savstarpējai enerģijai. Ja visi viens ar otru jūtas labi, kāpēc ne," pārdomās dalās Gabriels. 

Tomēr arī Felipe zina savas robežas: "Puisis ar puisi - tā man nepatiktu. Neesmu gan mēģinājis, bet noteikti nepatiktu."

Felipe dalās pārdomās, ka varbūt ko tādu izmēģinās vecumdienās, bet šobrīd viņu interesē tikai meitenes. Viņš atzīst, ka saņem daudz vēstules no vecāka gadagājuma gejiem, kuri aicina iepazīties, kamēr paši precējušies ar sievietēm. Šāda draudzība viņu neinteresē. 

Lai gan, esot attiecībās, viņš ir uzticīgs, brazīlietis bauda brīvību. Viņš novērtē iespēju iepazīties ar meitenēm: "Man patīk iepazīšanās process. Tu nezini, vai viņa atbildēs un vai viņai patīc. Tā visa man pietrūka." 

Felipe norāda, ka, dodoties uz bāriem, nemēģina uzrunāt sievietes: "Ejot uz bāru, nekad neeju iepazīties ar meitenēm. Domāju, ka tā nekad nedarīšu. Ir citādāk, ja meitene pati atnāk un es redzu, ka viņai interesēju. Bet, ja meitene neizrādīs interesi, nekad viņai neiešu klāt."

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu