Šmitam rezultatīvs sniegums Eirolīgas mačā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rolands Šmits
Rolands Šmits Foto: fcbarcelona.com

Latvijas basketbolists Rolands Šmits otrdien guva 12 punktus ULEB Eirolīgas 31.kārtas spēlē un kopā ar "Barcelona" komandu svinēja uzvaru.

"Barcelona" izbraukumā ar rezultātu 95:79 (21:13, 26:26, 26:19, 22:21) pieveica Berlīnes "Alba" komanda.

Šmits izcēlās ar enerģisku spēli un spilgtām epizodēm, laukumā pavadot 16 minūtes un 51 sekundi, kuru laikā grozā raidīja piecus no septiņiem divpunktu metieniem un abus divus "sodiņus", bet netrāpīja vienīgo tālmetienu. Valmierietis arī izcīnīja sešas atlēkušās bumbas, pieļāva vienu kļūdu, četrreiz pārkāpa noteikumus, izprovocēja trīs noteikumu pārkāpumus un sakrāja 13 efektivitātes koeficienta punktus.

Viesiem 18 punktus guva un sešas atlēkušās bumbas izcīnīja Nikola Mirotičs, 14 punkti bija Kailam Kuricam, bet deviņi punkti un astoņas rezultatīvas piespēles - Nikam Kalatesam.

Berlīniešiem 13 punktus guva Oskars da Silva, 12 pievienoja Dželīns Smits, bet 11 punkti bija Tamiram Blatam.

"Barcelona" ar 20 uzvarām 25 spēlēs turnīrā tabulā ieņem pirmo vietu, kamēr "Alba" ar deviņiem panākumiem 23 dueļos ir 12.pozīcijā.

Arī šosezon Eirolīgā bija pārstāvētas desmit valstis ar 18 komandām, kas ir tikpat, cik iepriekšējā sezonā, bet pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā trīs Krievijas komandas tika izslēgtas no turnīra.

Pagājušajā sezonā par čempioni kļuva Stambulas "Anadolu Efes", kas finālā pieveica "Barcelona".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu