Improvizācijas teātris DIVAS piedāvā iespēju izvēdināt galvu un uzkrāt spēku

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Pieredzējušas improvizatores Anete Bendika un Elīna Geida aicina uz trīs improvizācijas izrādēm ar šova elementiem, kuras notiks 25.martā, 1.aprīlī un 29.aprīlī visiem pazīstamajā K Sunī.

Katra izrāde notiks divās daļās ar dzērieniem un starpbrīdi starp tām, bet, lai vieglāk būtu izvēlēties datumu, katrai izrādei ir arī sava tēma.

Jau 25.marta vakarā notiks izrāde "DIVAS sievietes", kuru iesāksim ar īpašu rituālu no specviešņas Šmaragdu Magdas, kas ir daļai sabiedrības zināma, kā spirituālā kvīna un garīgās šķīstības influencere. Kopā centīsimies padzīt visu, kas šobrīd traucē mums dzīvot mierā un labticībā. Izrādē, pēc skatītāju ieteikumiem, tiks apspēlēti un apdziedāti dažādi steriotipi, kā arī svinēts tas, cik lieliskas ir sievietes.

Savukārt, 1.aprīlī piedāvājam smiekliem pilnu vakaru "DIVAS iet politikā". Līdzīgi, kā katram latvietim vajag savu podkāstu, kādā brīdī ir arī noteikti "jāiet politikā". Izrādes laikā tiks apspēlētas tik aktuālas tēmas, kā - kādam jābūt perfektam politiķim un kādu papīru izvēlēties savam pārlieku uzmācīgajam un pliekanajam pirmsvēlēšanu bukletam.

Aprīļa noslēgumā 29.04. ar izrādi "DIVAS precas", palīdzēs atrast spēkus jaunajai kāzu sezonai. Katram tomēr kaut nedaudz ir pazīstami plīstoši šķīvji, raudoši un iereibuši radi un varbūt pat kāds ātrais kredīts, kas ir tikai daļa no kāzu burvības. Plīstoši šķīvji, raudoši un iereibuši radi, kā arī nelabumu izraisošs stress - tā ir tikai neliela daļa no kāzu burvības. Tam līdzi nāk arī galvu reibinošas dejas, smiekli un varbūt kāds ātrais kredīts. Divas kāzu vadītājas Anete un Elīna, ņemot talkā improvizācijas teātra terapiju un jūsu pieredzes stāstus, izdzīvos gan kāzu skaistos, gan absurdos mirkļus. 

Izrāžu muzikālais pavadījums – Kaspars Niklasons.

Biļetes – https://www.aula.lv/lv

Daļa no peļņas tiks novirzīta Ukrainas “Back and alive” fondam

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu