Olga Kambala iejūtas daudzbērnu māmiņas statusā un sūdzas par laika trūkumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Olga Kambala
Olga Kambala Foto: Jānis Škapars/TVNET

Kamēr vecāki devušies ceļojumā, Kambalu ģimenei pievienojas Kaspara brāļa bērni. STV Pirmā! raidījumā "Slavenības. Bez filtra" Olga Kambala atzīst: lai gan rūpes par bērniem jāuzņemas vien pāris nedēļas, viņa izjūt laika trūkumu. 

Olga uzņēmusies gādību iekārtot istabas un stāsta, ka bērniem viss sagatavots: "Kaspara brālis devies ceļojumā uz divām vai trīs nedēļām. Instrukcijas ir iedotas, bērni iedoti, matrači iedoti. Un tad palikām ar likteni - būt par daudzbērnu vecākiem." 

Nojaušot par vērienīgo darbu, kurš gaidāms tuvākajās nedēļās, Olga spriež: "Mums būs pieci bērni, un es ceru, ka nesajukšu prātā. Vēl arī sestais bērns - Kaspars. Man sevis žēl paliek. Kā es nokļuvu šādā situācijā?" 

Olga atzīst, ka jau līdz tam bijis sarežģīti tikt galā ar visiem mājas darbiem. Tagad viņa nobažījusies par to, kā tiks galā ar netīrās veļas kalniem: "Visu laiku jāmazgā veļa, ārprāts! Kad ir pieci bērni, kā sievietei strādāt? Nekā, jo nav laika. Vajag pabarot visus, izmācīties, aizvest uz treniņiem."

"Līdz 33 gadiem es nestrādāju, jo biju mamma. Bija viss - treniņi, dejošana, mājasdarbi, gatavošana. Protams, ka man labāk patīk, kā dzīvoju šobrīd. Esmu bijusi mamma uz pilnu slodzi. Vēlreiz dzīvē es to negribētu atkārtot. Negribētu vairākus bērnus pēc kārtas, varbūt mazuli, bet tikai ar divām auklēm," nosaka Olga. 

Arī Kaspars dalās pārdomās par ģimenes pieaugumu: "Pārāk neraujos. Bērni ir forši. Tomēr tagad, kad mājās ir pieci bērni, domāt par sesto nav prioritāte."
 

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu