Pēc zibens spēriena Mailijas Sairusas lidmašīna veic ārkārtas nosēšanos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Richard Shotwell/AP

Amerikāņu dziedātāja Mailija Sairusa (29) trešdien, 23. martā, devusies uz Paragvaju, lai koncertētu festivālā. Ceļā uz norises vietu viņas lidmašīnai trāpīja zibens un tika veikta ārkārtas nosēšanās. 

Vietnē "Instagram" dziedātāja dalījās ar ziņu: "Maniem faniem un visiem, kuri uztraucās par manu drošību lidojumā uz Asunsjonu, - mūsu lidmašīna negaidīti iekļuva lielā vētrā un tai trāpīja zibens. Pēc ārkārtas nosēšanās mana komanda, grupa, draugi, ģimene un visi pārējie ir drošībā." 

Dziedātāja turpināja ziņu ar veltījumu faniem, kuri gaidīja viņas uzstāšanos: "Diemžēl mēs nevarējām ielidot Paragvajā. Es jūs mīlu."

Aviācijas eksperti vēstī, ka komerciālās lidmašīnās zibens trāpa aptuveni vienu vai divas reizes gadā. Tomēr tās ir būvētas tā, lai varētu izturēt šādu triecienu. Savukārt privātajās lidmašīnās šādas aizsardzības var arī nebūt, tādēļ bijuši gadījumi, kad zibens dēļ lidmašīna avarē. 

Lai gan Sairusas fani bija sašutuši par atcelto koncertu, viņi pauda prieku par dziedātājas nonākšanu drošībā. "Mailij, mēs tevi mīlam un priecājamies, ka esi drošībā," komentēja viens no faniem. 

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu