Konors Makgregors atkal iekūlies nepatikšanās ar likumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: AP/Scanpix

Īru jaukto cīņas mākslu (MMA) zvaigzne Konors Makgregors atkal ir iekūlies nepatikšanās ar likumu, vēsta "MMA Fighting".

Pēdējo gadu laikā Makgregors ar zināmu regularitāti uzmanības centrā ir nonācis nepareizo iemeslu dēļ. Slavenais cīkstonis ticis apsūdzēts seksuālā vardarbībā, huligānismā, vardarbībā pret gados vecāku personu un ne tikai.

Tagad īrs atkal ir nonācis nepatikšanās ar likumu, jo ticis apturēts agresīvas braukšanas dēļ. Pārkāpuma dēļ konfiscēts cīkstoņa 187 tūkstošus ASV dolāru vērtais "Bentley" spēkrats.

Tiek ziņots, ka Makgregors ceļā uz treniņu pārkāpis vairākus ceļu satiksmes noteikumus, tomēr notikuma vietā veiktie alkohola un narkotisko vielu testi Makgregora organismā apreibinošās vielas nav uzrādījuši.

Makgregoram par izdarītajiem ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem draud naudas sods, kā arī līdz pat sešiem mēnešiem ilgs cietumsods.

Šī nav pirmā reize, kad Makgregoram bijušas problēmas ar ceļu satiksmes noteikumu ievērošanu. 2018. gadā īru cīkstonis zaudēja savu vadītāja apliecību, jo zonā, kur atļauts braukt ar 100 kilometrus stundā lielu ātrumu, viņš pārvietojies ar 154 kilometriem stundā.

Savu līdz šim pēdējo cīņu Makgregors aizvadīja pagājušā gada vasarā, tiekoties ar Dastinu Porjē. Īru cīkstonis toreiz piedzīvoja zaudējumu ar tehnisko nokautu, jo līdz ar cīņas pirmā raunda beigām viņš iedzīvojās kājas lūzumā, kuru joprojām turpina dziedēt.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu