"Es ar viņu vēl necīnītos..." Maiks Taisons brīdina Džošua par revanša cīņu pret Usiku

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Entonijs Džošua un Oleksandrs Usiks
Entonijs Džošua un Oleksandrs Usiks Foto: AP/Scanpix

Leģendārais bokseris Maiks Taisons sava podkāsta "Hot Boxin' With Mike Tyson" jaunākajā epizodē brīdinājis Entoniju Džošua par viņa gaidāmo revanša cīņu pret Oleksandru Usiku.

Kā zināms, Oleksandrs Usiks ir saņēmis Ukrainas sporta ministrijas atļauju pamest valsti, lai viņš varētu sākt gatavošanās procesu gaidāmajai revanša cīņai pret britu Entoniju Džošua.

Abu bokseru pirmajā duelī pārliecinošu uzvaru pēc tiesnešu lēmuma izcīnīja ukraiņu bokseris, demonstrējot daudz inteliģentāku un tehniskāku boksu nekā viņa pretinieks. 

Ar šo uzvaru Usiks savā īpašumā ieguva Pasaules Boksa asociācijas (WBA), Starptautiskās Boksa federācija (IBF), Pasaules Boksa organizācijas (WBO), Starptautiskās Boksa organizācijas (IBO) supersmagā svara čempiona jostas. Izskanējušas runas, ka abu bokseru revanša cīņa varētu norisināties jūnijā.

Maiks Taisons gan uzskata, ka Džošua šai cīņai vēl, visticamāk, nav gatavs: "Es ar viņu [Usiku] vēl necīnītos. Tikai un vienīgi, ja viņš zālē ir pavadījis laiku ar kreiļiem, kuriem ir netradicionāls boksa stils."

"Mēs redzējām, ka Usiks viņu noboksēja un apspēlēja. Džošua nebija gatavs bokserim ar labu džebu," norādīja Dzelzs Maiks.

Pirms abu bokseru pirmās cīņas vairums apskatnieku norādīja, ka Džošua auguma pārsvars būs atslēga uz viņa uzvaru. Britu bokserim cīņas laikā auguma parametru ievērojamo pārsvaru tā arī neizdevās likt lietā.

Taisons, kurš savas karjeras laikā arī nebija no masīvākajiem supersmagā svara bokseriem, norādīja, ka auguma pārsvars cīkstonim nedod priekšrocības.

"Auguma pārsvars neko nenozīmē. Tu paskaties uz statistiku un redzi, ka viens bokseris sver 115 kilogramus, bet otrs - simts. Tomēr vēlmi uzvarēt un apņēmību jau nevar nosvērt. Usika kustības apmānīja Džošua. Es esmu to pieredzējis. Pretinieka kustības ir kā deja, un tu netiec līdzi," norādīja Taisons.

Džošua profesionālajā boksā aizvadījis 26 cīņas, no kurām uzvarējis 24, 22 no tām ar nokautu. Savukārt Usikam aiz muguras ir 19 cīņas, visas uzvarētas, no tām 13 ar nokautu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu