VIDEO ⟩ Porziņģis tuvu "double-double" zaudējumā pret NBA čempioniem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: Reuters/ScanPix

Piektdien, 25. martā, zaudējumu piedzīvoja Kristapa Porziņģa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība Vašingtonas "Wizards".

"Wizards" viesos ar rezultātu 102:114 (13:32, 29:28, 23:32, 36:22) piekāpās NBA čempioniem Milvoki "Bucks".

Porziņģis šajā spēlē laukumā pavadīja 32 minūtes un trīs sekundes, gūstot 16 punktus (4/6 2p., 2/6 3p., 2/2 1p.). Tāpat liepājnieka kontā arī deviņas bumbas zem groziem, divas rezultatīvas piespēles, kā arī trīs pārķertas bumbas.

Latviešu basketbolists iekrāja piecas personīgās piezīmes un divas reizes kļūdījās. "Wizards" ar Porziņģi laukumā guva par diviem punktiem vairāk nekā zaudēja, kas bija otrs labākais rādītājs Vašingtonas komandā.

Rezultatīvākais "Wizards" rindās šajā mačā bija pieredzējušais saspēles vadītājs Išs Smits, kurš spēlē iesaistījās no rezervistu soliņa un guva 17 punktus. Vēl 16 punktus pievienoja Kentaviuss Kaldvels Poups.

Pretinieku komandā šoreiz rezultatīvākais bija Džru Holidejs, kurš 24 gūtajiem punktiem pievienoja arī 10 rezultatīvas piezīmes. Jāatzīmē, ka "Bucks" šajā mačā spēlēja bez saviem ilggadējiem vilcējspēkiem - Jaņņa Adetokunbo un Krisa Midltona.

"Wizards" Austrumu konferences tabulā šobrīd ir noslīdējusi jau uz 12. pozīciju un vašingtoniešu izredzes iekļūt "play-in" turnīrā vairs ir tikai teorētiskas, jo 10 mačos jāatspēlē 5,5 uzvaru deficīts.

Nākamo spēli "Wizards" aizvadīs jau naktī uz sestdienu, plkst. 1 pēc Latvijas laika tiekoties ar Detroitas "Pistons".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu