VIDEO ⟩ "Sieviete zaudēja samaņu." Rīgā autovadītāja izraisa smagu ceļu satiksmes negadījumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Piektdien, 25. martā, smags ceļu satiksmes negadījums notika Rīgā, Dārzciemā. Autovadītāja izpildīja nesaprotamu manevru un iebrauca pretējā braukšanas joslā, vēsta raidījums "Degpunktā". 

Augusta Deglava un Gunāra Astras ielas krustojumā satiksmes negadījumu izraisīja autovadītāja, kas iebrauca pretējā joslā. 

"Sieviete acīmredzot zaudēja samaņu. Viņa brauca pa Augusta Deglava ielu centra virzienā. Tā kā mašīna faktiski palika bez vadāmības, tā ar kreiso virsbūves daļu ietriecās jeb aizķēra, kravas mašīnu.

Šo visu attālumu viņa nobrauca bez vadāmības, šeit pati apstājas. Viņa, visticamāk, tiešām zaudēja samaņu, jo, kad mašīna brauca man garām, es vadītāju pie stūres neredzēju. Cilvēks nokrita uz blakus sēdekļa," saka avārijas aculiecinieks Konstantīns.

"Toyota" vadītāja nonāca mediķu aprūpē. Brīdī, kad mediķi sievieti apskatīja, viņa jau bija pie samaņas. Gūtās traumas ir vidēji smagas.

Policijas rīcībā šobrīd nav ziņu, ka negadījuma izraisītāja būtu lietojusi pie stūres ko aizliegtu. Visticamāk, iemesls ir cieši saistīts ar veselības pasliktināšanos. 

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu