"Oskaru" ceremonijā aizmirst godināt mūžībā aizgājušo "Pilna māja" zvaigzni Bobu Sagetu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Scanpix/AFP

"Oskaru" ceremonijā katru gadu tiek godināti ne tikai aktuālie "Oskaru" ieguvēji, bet īpašā atceres mirklī pieminētas tās zvaigznes, kuras devušās mūžībā. Šogad īpaši godināja Betiju Vaitu, kinematogrāfi Halinu Hačinsu, "Spoku mednieki" režisoru Ivanu Reitmanu un daudzus citus. Tomēr skatītāji pauda neizpratni, jo šo zvaigžņu vidū nebija pieminēts pazīstamais "Pilna māja" aktieris Bobs Sagets.

10. janvārī 65 gadu vecumā mūžībā devās komiķis un seriāla "Pilna māja" zvaigzne Bobs Sagets. Tika konstatēts, ka Bobs ir miris no galvas traumas, asiņošanas smadzenēs. Izmeklēšanā secināts, ka viņš netīšām sasitis pakausi un, neko nedomādams, devies gulēt. 

Pats Sagets bija "Oskara" balvas ieguvējs. 1977. gadā viņš ieguva studentu Kinoakadēmijas balvu par savu dokumentālo filmu "Caur Ādama acīm". 

Vietnē "Twitter" fani apsprieda notikušo misēkli. Viņi izteica sašutumu par Sageta nepieminēšanu mūžībā aizgājušo segmentā. Daudzi uzskata, ka Boba ieguldījums izklaides nozarē ir vērienīgs un šāda kļūda ir nepiedodama. 

"Vai tiešām "Oskaros" aizmirsa pieminēt Bobu Sagetu? Atdusies mierā, tu biji mīloša un jautra daļa no mūsu visu bērnības," izbrīnu pauž viena no fanēm. "Kādēļ neviens nepieminēja Bobu Sagetu? Tas vienkārši ir nepareizi," sašutumā dalās kāds cits "Twitter" lietotājs. 

Situācija šķita netaisna pat tiem, kuri neskatījās ceremoniju: "Es neskatījos "Oskaru" ceremoniju. Tomēr uzzinot, ka atceres segmentā viņi aizmirsa pieminēt Bobu Sagetu, kļuvu ļoti bēdīgs. Tiešām labs, patiess un mīlošs vīrietis ir aizmirsts. Tikmēr tiek izcelti citi cilvēki, kuri tikai par tādiem izliekas. Šīs ir tās lietas, kuras pasaulē ir nepareizas."

Neraugoties uz to, šī gada "Oskaru" ceremonija bija īpaši emocionāla, jo mūžībā devās daudzi kino industrijai nozīmīgi cilvēki. To skaitā Betija Vaita, kura 99 gadu vecumā devās mūžībā, kā viena no leģendārākajām aktrisēm. 

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu