Džonijs Deps tiesas prāvā varētu zaudēt līdz pat 100 miljoniem ASV dolāru

Apollo.lv
Foto: EPA/LETA

Holivudas aktieris Džonijs Deps (58) var zaudēt iespaidīgu naudas summu tiesā, jo viņa bijusī sieva, aktrise Ambera Hērda (35) vēlas cīnīties pret neslavas celšanu.

Deps iesūdzēja tiesā bijušo sievu pēc tam, kad viņa izdevumam "Washington Post" pastāstīja par bijušā vīra problemātisko raksturu un agresivitāti pret Amberu. Aktrise uzskatīja, ka ir vardarbības upuris, tomēr Deps savu vainu pilnībā noliedza. Viņš paziņoja, ka arī Amberas uzvedība attiecību laikā nav bijusi perfekta. 

Džonijs Deps lūdza kompensāciju par neslavas celšanu 50 miljonu ASV dolāru (45,635,000 eiro) apmērā. Tomēr Depa cerības iegūt atlīdzību var izrādīties veltīgas, jo viņš pats var zaudēt 100 miljonus ASV dolāru (91,275,000 eiro). 

Depa juristu komanda uzstāja, ka Amberas komentārs "Washington Post" rakstā ir attiecināms uz viņu privāto dzīvi, tādēļ to nedrīkstēja publicēt. Tomēr spriedums tika pārsūdzēts, jo Depa vārds intervijā nebija pieminēts. Intervijā sacīto varētu attiecināt arī uz kādu citu cilvēku. 

Pēc nepilna mēneša plānota cita tiesas prāva, kurā bijušie laulātie turpinās strīdu par neslavas celšanu. Pēc Amberas komentāriem par Depa iespējamo agresivitāti aktieris zaudējis iespēju piedalīties vairākos projektos, jo filmu veidotāji nevēlējās algot iespējamo varmāku. 

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu