VIDEO ⟩ Porziņģim daudzpusīgs sniegums zaudējumā pret Čikāgas "Bulls"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā naktī zaudējumu piedzīvoja Kristapa Porziņģa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Vašingtonas "Wizards".

"Wizards" savā laukumā ar rezultātu 94:107 (23:28, 23:23, 27:24, 21:32) piekāpās Čikāgas "Bulls" komandai.

Porziņģis šajā spēlē laukumā pavadīja 29 minūtes un 24 sekundes, kuru laikā izcēlās ar 14 punktiem (6/11 2p., 0/3 3p., 2/2 1p.), kā arī 10 atlēkušajām bumbām, iekrājot "double-double". Tāpat liepājnieka kontā arī piecas rezultatīvas piespēles un trīs bloķēti metieni.

"Wizards" ar Porziņģi laukumā zaudēja par deviņiem punktiem vairāk nekā iemeta, kas bija dalīts sliktākais rādītājs starp vašingtoniešu sākumsastāva spēlētājiem.

Vašingtonas vienības rindās šoreiz rezultatīvākais ar 21 punktu bija japānis Rui Hačimura, bet par punktu mazāk guva Kentaviuss Kaldvels Poups.

Pretinieku sastāvā rezultatīvākais ar 32 punktiem bija Demars Derozens, bet 27 punktus pievienoja melnkalniešu centrs Nikola Vučevičs. "Bulls" komandā vēl tikai Zeks Lavīns (14 punkti) spēja sasniegt 10 gūto punktu robežu.

"Wizards" šobrīd ar 32 uzvarām 75 spēlēs atrodas Austrumu konferences 12. vietā un tikpat kā jau ir zaudējusi iespējas cīnīties par vietu izslēgšanas spēļu turnīrā. Šobrīd vašingtonieši no "play-in" turnīra zonas atpaliek par sešām uzvarām, bet regulārajā sezonā ir atlikuši vēl septiņi mači.

Savukārt "Bulls" šobrīd ar 44 uzvarām 76 spēlēs atrodas Austrumu konferences tabulas piektajā vietā, atpaliekot no labāko četrinieka par 2,5 uzvarām. 

Porziņģis šajā sezonā vidēji spēlē ir atzīmējies ar 19,6 punktiem, 7,8 atlēkušajām bumbām, 2,3 rezultatīvām piespēlēm un 1,7 bloķētiem metieniem.

Nākamo spēli "Wizards" aizvadīs naktī uz ceturtdienu, plkst. 2 naktī pēc Latvijas laika tiekoties ar līgas pastarīti Orlando "Magic".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu