VIDEO ⟩ Merzļikina un Bļugera komandas piedzīvo zaudējumus

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Elvis Merzļikins
Elvis Merzļikins Foto: Reuters/ScanPix

Aizvadītajā naktī Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačos zaudējumus piedzīvoja Elvja Merzļikina un Teodora Bļugera pārstāvētās komandas.

Pitsburgas komanda savā laukumā tikās ar Ņujorkas "Rangers", piedzīvojot zaudējumu ar 2:3 (1:0, 0:2, 1:1), kamēr "Blue Jackets" mājās ar 3:4 (1:2, 1:2, 1:0) atzina Ņujorkas "Islanders" pārākumu.

Merzļikins atvairīja 25 no 29 metieniem, tiekot galā ar 86,2% raidījumu, kamēr pretējos vārtos Semjons Varlamovs no 45 metieniem atvairīja 42.

Divus vārtus mājinieku rindās guva Vladislavs Gavrikovs, reizi precīzs bija Olivers Bjorkstrands, bet divas rezultatīvas piespēles atdeva Patriks Laine. Savukārt uzvarētājiem ar 1+1 izcēlās Broks Nelsons, pa vārtiem guva Zeks Parīzi, Džošs Beilijs un Antonī Boviljē, kamēr pa divām rezultatīvām piespēlēm Andersam Lī un Metjū Barzalam.

Savukārt Bļugers komandas zaudējumā uz ledus bija desmit minūtes un 36 sekundes, no kurām 45 sekundes mazākumā un 15 sekundes vairākumā. Uzbrucējs izpildīja divus metienus pa pretinieku vārtiem, pielietoja trīs spēka paņēmienus, vienreiz atņēma ripu un zaudēja vienīgajā iemetienā, maču noslēdzot ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

"Penguins" rindās vārtus guva Braiens Boils un Sidnijs Krosbijs, bet Kriss Letangs atzīmējās ar divām rezultatīvām piespēlēm.

Uzvarētāju rindās vārti Frenkam Vatrano un Brendanam Šneideram, Kriss Kraiders iekrāja 1+1, bet Artēmijs Panarins atdeva divas rezultatīvas piespēles.

"Penguins" ar izcīnītiem 90 punktiem 68 aizvadītās spēlēs Austrumu konferences turnīra tabulā ieņem piekto vietu, kamēr "Blue Jackets" ar 69 punktiem 67 mačos atrodas devītajā pozīcijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu