Zināms, cik "Haas" komandai izmaksās Mika Šūmahera smagā avārija

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pirmās formulas (F-1) "Haas" komandas direktors Gunters Štainers sarunā ar medijiem ieskicējis aptuvenos zaudējumus, kas radušies Mika Šūmahera nesenās avārijas rezultātā, vēsta CNN.

Kā zināms, "Haas" pilots Miks Šūmahers aizvadītajā nedēļas nogalē Saūda Arābijas posma kvalifikācijas otrajā sesijā piedzīvoja smagu avāriju, kā rezultātā viņš tika nogādāts slimnīcā.

Ar pašu Šūmaheru viss bija kārtībā, tomēr viņa vadītais bolīds bija norakstāms. Tā rezultātā "Haas" pieņēma lēmumu pašā Saūda Arābijas "Grand Prix" piedalījās ar vienu mašīnu, jo vēl vienas avārijas gadījumā komandai nepietiktu rezerves detaļu, lai startētu Austrālijas "Grand Prix".

Gunters Štainers atklājis, ka Šūmahera bolīda remonts izmaksās ļoti dārgi: "Izmaksas būs lielas, jo piekare ir norakstāma. Izņemot priekšējo kreiso daļu, tur kaut kas vēl ir saglābjams."

"Naudas izteiksmē vēl grūti komentēt. Mašīnas virsbūve, ātrumkārba un radiators ir vējā. Izmaksas varētu būt rādiusā no pusmiljona līdz pat miljonam ASV dolāru," sacīja Štainers.

Miks Šūmahers aizvadītajā sezonā kļuva par pašu neizdevīgāko pilotu savai komandai, jo viņa avārijas "Haas" vienībai izmaksāja kopumā 4,2 miljonus eiro.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu