Teilors Hokinss trīs dienas pirms nāves pārsteidza deviņgadīgu "Foo Fighters" fani

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: agwilson/ Shutterstock

Tikai trīs dienas pirms rokgrupas "Foo Fighters" bundzinieka Teilora Hokinsa nāves viņš pārsteidza deviņgadīgu fani, kuru iedvesmoja viņa muzikālais talants. 

Grupai "Foo Fighters" bija paredzēta uzstāšanās rokfestivālā "Asunciónico", kurš ir viens no vērienīgākajiem pasākumiem Paragvajā. Tomēr festivāls nenotika kā plānots un slikto laikapstākļu dēļ organizatori izlēma pasākumu pārtraukt. 

Lai gan grupas uzstāšanās tika atcelta, deviņgadīgā fane Emma bija neatlaidīga un vēlējās sastapt savu elkus. Kāds Emmas ģimenes draugs zinājis, kurā viesnīcā apmetusies slavenā grupa, un viņi izlēmuši doties turp. 

Emma, kura bungas spēlē divus gadus, bija paņēmusi līdzi savu bungu komplektu un devās pie viesnīcas. Tur grupu cerēja ieraudzīt arī citi fani. Emma uzstādīja instrumentu un sāka spēlēt "Foo Foo Fighters" un "Nirvana" dziesmas. Pūli sajūsmināja meitenes talants. 

Priekšnesums izpelnījās Teilora Hokinsa uzmanību, un viņš iznāca no viesnīcas numuriņa pie faniem. "CNN" ziņo, ka Hokinss vispirms atvainojies faniem par atcelto koncertu un pēc tam aprunājies ar Emmu. Lai gan starp viesnīcu un faniem bija novietota barjera, Emma tai tika pārcelta pāri. Viņa nofotografējās kopā ar Hokinsu. 

Redzēt tik talantīgus un slavenus mūziķus ir unikāls notikums, un meitenes tēvs uzskata, ka šis ir sapņu piepildījums. 

Kā iepriekš ziņots, Kolumbijā 50 gadu vecumā miris vairākas "Grammy" balvas ieguvušās rokgrupas "Foo Fighters" bundzinieks Teilors Hokinss, kurš rokgrupā spēlēja kopš 1997. gada. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu