VIDEO ⟩ Porziņģis ar sezonas rezultatīvāko maču sekmē "Wizards" uzvaru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: Reuters/ScanPix

Ar šīs sezonas rezultatīvāko sniegumu aizvadītās nakts mačā izcēlās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Vašingtonas "Wizards" centra spēlētājs Kristaps Porziņģis.

"Wizards" savā laukumā ar rezultātu 127:110 (28:35, 30:21, 28:23, 41:31) apspēlēja Orlando "Magic" komandu.

Porziņģis laukumā pavadīja tikai 28 minūtes un 56 sekundes, bet šajā laikā paspēja atzīmēties ar sezonas rezultatīvāko sniegumu, gūstot 35 punktus (8/12 2p., 3/6 3p., 10/13 1p.). Tāpat liepājnieka kontā arī astoņas bumbas zem groziem, trīs rezultatīvas piespēles un divi bloķēti metieni. "Wizards" ar latviešu basketbolistu laukumā guva par 23 punktiem vairāk nekā zaudēja, kas bija otrs labākais rādītājs komandā.

Līdz šim Porziņģa rezultatīvākais sniegums šosezon bija viņa 34 punktu mačs aizvadītā gada 27. decembrī pret Portlendas "Trail Blazers".

"Wizards" rindās nākamais rezultatīvākais basketbolists aiz Porziņģa bija Kentaviuss Kaldvels Poups, kurš atzīmējās ar 25 punktiem. Savukārt ar "triple-double" atzīmējās čehu aizsargs Tomašs Satoranskis - 35 punkti, 13 rezultatīvas piespēles un 10 atlēkušās bumbas.

Pretinieku rindās rezultatīvākais bija perspektīvais pirmgadnieks Francs Vagners, kurš atzīmējās ar 28 punktiem, bet 19 punktus, nākot no rezervistu soliņa, pievienoja Markels Fulcs.

"Wizards" ar šo uzvaru saglabāja vismaz teorētiskas iespējas kvalificēties "play-in" turnīram. Bet jāatzīmē, ka šīs cerības joprojām ir ļoti, ļoti teorētiskas, jo "Wizards" komandai ir jāuzvar visas sešas atlikušās spēles, kamēr Austrumu konferences 10. vietā esošajai Atlantas "Hawks" atlikušie seši mači ir jāzaudē.

Nākamo spēli "Wizards" aizvadīs naktī uz sestdienu, plkst. 2 pēc Latvijas laika savā laukumā uzņemot Porziņģa bijušo komandu Dalasas "Mavericks".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu