Krievijas raķešu triecienā iznīcināta naftas bāze Dnipro pilsētā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Mykola Myakshykov/Ukrinfo/SIPA/SCANPIX

Krievijas raķešu triecienā trešdien, 30. martā, tika iznīcināta naftas bāze Dnipro pilsētā, paziņoja Ukrainas Valsts ārkārtējo situāciju dienesta Dņepropetrovskas apgabala galvenā pārvalde.

Paziņojumā teikts, ka ienaidnieka raķete trāpījusi naftas bāzei, bet šajā triecienā nav bojāgājušo un cietušo.

Tika arī ziņots, ka Dņepropetrovskas apgabala Novomoskovskas pilsētā Krievijas raķetes nonākušas kādas rūpnīcas teritorijā. Arī šajā triecienā nebija upuru.

"Jau vakarā ienaidnieks deva triecienu no gaisa apgabala centrā [Dnipro]. Divas raķetes trāpīja naftas bāzē, kas bija pilna ar degvielu. Objekts ir iznīcināts. Citas raķetes atlūzas sabojāja vēl divas degvielas autocisternas. Cietušo vai bojāgājušo nav," atzīmēja Dņepropetrovskas apgabala padomes priekšsēdētājs Mikola Lukašuks.

Par raķešu triecienu bija paziņojis arī Dnipro mērs Boriss Filatovs, tomēr viņš nenorādīja sprādziena vietu un aicināja pilsētas iedzīvotājus nepublicēt informāciju par šo ienaidnieka uzbrukumu.

28.martā Krievijas raķešu trieciens izraisīja ugunsgrēku naftas bāzē Rivnes apgabalā. 27.martā pēc Krievijas raķešu triecieniem izcēlās ugunsgrēks naftas bāzē Volīnijas apgabalā, kuru izdevās likvidēt 28.marta rītā.

Krievijas karaspēks 26.martā divreiz ar raķetēm apšaudīja Ļvivu. Apšaudes izraisīja ugunsgrēku naftas bāzē, kas dega 12 stundas.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu