Vils Smits atteicies pamest "Oskaru" ceremoniju pēc starpgadījuma ar Krisu Roku

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: SCANPIX/REUTERS

Pēc "Oskaru" pasniegšanas ceremonijā notikušā starpgadījuma, kad aktieris Vils Smits iesita vakara vadītājam Krisam Rokam, Kinoakadēmija lūgusi Vilu Smitu pamest pasākumu. 

Kinoakadēmija sniegusi komentāru par notikušo: "Viss notiekošais bija neprognozējams. Tomēr mēs vēlamies precizēt, ka Smita kungs tika lūgts pamest ceremoniju un viņš atteicās to darīt. Arī mēs atzīstam, ka varējām situāciju risināt citādāk."

Akadēmija atvainojās arī komiķim: "Rok, mēs atvainojamies par to, ko piedzīvojāt uz mūsu skatuves, un pateicamies par izturību šajā mirklī. Mēs atvainojamies arī nominantiem, viesiem un skatītājiem par notikušo, kam vajadzēja būt godinošam pasākumam."

Arī aktieris Vils Smits publiski atvainojās par notikušo un vietnē "Instagram" dalījās ar ierakstu, kurā komentē negaidīto starpgadījumu "Oskaru" balvas pasniegšanas ceremonijā.

Kā iepriekš vēstīts, Vils Smits ASV Kinoakadēmijas balvu "Oskars" pasniegšanas ceremonijas laikā spēcīgi iesita vakara vadītājam Krisam Rokam pa seju pēc tam, kad viņš pajokoja par Smita sievas skūto galvu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu