VIDEO "Suns" atkārto komandas uzvaru rekordu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Devins Bukers
Devins Bukers Foto: AP/Scanpix

Fīniksas "Suns" trešdien izcīnīja 62.uzvaru šajā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) sezonā un atkārtoja komandas rekordu.

"Suns" mačā starp komandām, kas ir favorītes uz tikšanos Rietumu konferences finālā, viesos ar rezultātu 107:103 (29:32, 21:16, 27:27, 30:28) uzvarēja Goldensteitas "Warriors".

"Suns" izcīnīja devīto uzvaru pēc kārtas.

Nedaudz vairāk kā pusminūti pirms pamatlaika beigām Devins Bukers ar diviem soda metieniem izvirzīja "Suns" komandu vadībā. Pēc tam otrā laukuma galā Dreimonds Grīns nostaigāja, bumba atkal nonāca Fīniksas komandas rīcībā un Kriss Pols pievienoja vēl divus punktus.

Bukers un Mikals Bridžess guva pa 22 punktiem, bet Deandrē Eitons maču noslēdza ar 16 punktiem un 16 atlēkušajām bumbām.

"Warriors" rindās Džordans Pūls guva 38 punktus un atkārtoja karjeras rekordu, tāpat viņam bija deviņas atlēkušās bumbas un septiņas rezultatīvas piespēles. Endrū Viginsam bija 19 punkti, bet Klejs Tompsons aizmeta garām deviņus no desmit tālmetieniem un tika pie 13 punktiem.

Stefens Karijs turpina ārstēt kreisās kājas pēdas savainojumu un drīzumā varētu atsākt treniņus. Bez viņa sastāvā "Warriors" zaudējusi sešās no pēdējām septiņām spēlēm.

"Suns" ar 62 uzvarām 76 cīņās ieņem pirmo vietu Rietumu konferencē, kur "Warriors" ar 48 panākumiem 77 mačos ir ceturtā, tādu pašu bilanci iekrājot trešajā pozīcijā esošajai Dalasas "Mavericks".

NBA regulārajā čempionātā komandas aizvadīs 82 spēles.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu