UFC čempions Adesanja: Ik pa laikam gribu sajust to, ka miršu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Izraels Adesanja
Izraels Adesanja Foto: Reuters/ScanPix

UFC vidējā svara kategorijas čempions Izraels Adesanja "The Diary Of A CEO" podkāstā ieskicēja, ka savu dzīvi nevar iedomāties bez regulāras adrenalīna uzņemšanas.

Izraels Adesanja viennozīmīgi ir viena no kolorītākajām personām UFC organizācijā. Lai gan Nigērijā dzimušais jaunzēlandietis ir arī viens no, ja ne pats tehniskākais UFC cīkstonis stājā, viņš bieži sev uzmanību pievērš arī ar darbībām un izteikumiem ārpus oktagon.

Nesenajā intervijā Adesanja nedaudz pastāstīja par savu dzīves stilu.

"Es jau to vairākkārt esmu teicis, kad beigšu cīnīties un man būs ģimene, vismaz vairākas reizes gadā gribēšu izdarīt kaut ko tādu, lai sajustu to, ka miršu. Es vienkārši jūtu, ka man ir kaut kas jādara. Varētu teikt, ka nedaudz esmu atkarīgs no adrenalīna. Man ir jādara kas tāds, kas nomierina šo zvēru manī," sacīja Adesanja.

Slavenais cīkstonis arī neslēpa, ka baidās "iekšējo zvēru" nomierināt nepareizā veidā: "Ja es nedarīšu, kaut ko bīstamu, atradīšu citus risinājumus, kurus es savā dzīvē nevēlos."

Šobrīd Adesanja gan atzīst, ka viņam pilnībā pietiekot ar cīņas sportu, jo arī treniņos viņš kopā ar komandas biedriem praktizējot treniņu metodes, kas simulē dzīvībai bīstamas situācijas.

"Man patīk cilāt svarus, bet cīkstēšanās parterī ir kaut kas cits. Mēs treniņos trenējam žņaugšanas paņēmienu. Bieži vien kāds no maniem komandas biedriem mēģina mani nožņaugt līdz bezsamaņai. Mēs ieņemam attiecīgās pozīcijas, un pēc laika atskaites man ir jāmēģina tikt vaļā komandas biedra žņaugšanas paņēmiena," sacīja Adesanja.

"Šajā procesā ir kaut kas pirmatnējs, kas man palīdz," piebilda cīkstonis.

Adesanja, kā jau minēts, ir vidējā svara kategorijas čempions. Līdz šim viņš savu čempiona jostu ir aizstāvējis četras reizes, kas starp aktīvajiem čempioniem ir otrs labākais rādītājs (aiz Kamaru Usmana) UFC organizācijā.

Savas MMA karjeras laikā Adesanja ir izcīnījis 22 uzvaras, vienīgo karjeras zaudējumu piedzīvojot aizvadītajā gadā, kad viņš mēģināja izcīnīt arī pirmā smagā svara čempiona jostu, bet pēc tiesnešu lēmuma atzina poļa Jana Blahoviča pārākumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu