"Freiburg" pagarina līgumu ar bundeslīgas rekordistu Pētersenu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Vācijas bundeslīgas futbola klubs "Freiburg" ir pagarinājis līgumu ar pieredzējušo uzbrucēju Nilsu Pētersenu, bundeslīgas rekordistu gūtajos vārtos, nākot uz maiņu.

Freiburgas komanda paziņojumā piektdien neizklāstīja detaļas par jauno līgumu.

"Mēs Nilsam devām laiku pieņemt apdomātu lēmumu. Tagad mēs esam priecīgi par veiksmīgās sadarbības turpināšanu," paziņoja Freiburgas kluba valdes loceklis Johens Zaiers.

Pētersens, kuram pagājušā gada decembrī apritēja 33 gadi, Freiburgas klubam pievienojās 2015. gadā un ir komandas vicekapteinis. Viņš ir kluba rekordists ar 99 gūtajiem vārtiem 231 mačā un 31 gūtie vārti, nākot uz maiņu, ir bundeslīgas rekords.

"Nav noslēpums, ka Freiburgā esmu pavadījis veiksmīgu karjeras posmu un pilsēta ir kļuvusi par manu dzīves centru. Taču skatos nākotnē un gribu ar komandu sasniegt vēl vairāk", teica Pētersens.

Pētersens savu bundeslīgas karjeru sāka, pievienojoties Minhenes "Bayern" komandai 2011. gadā. 2012. gadā viņš uz īres līgumu pievienojās Brēmenes "Werder" komandai, kopumā nospēlējot tur trīs gadus pirms pāriešanas uz Freiburgas klubu.

Vācijas izlases rindās Pētersens ir spēlējis U-19, U-20 un U-21 komandās. Tāpat viņš 2016. gadā pārstāvēja Vāciju olimpiskajās spēlēs, kā arī ir piedalījies divās pārbaudes spēles 2018. gadā Vācijas izlases sastāvā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu