FOTO ⟩ "Gandrīz ideālās vakariņas" pulcēs šovbiznesa personības

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Šīs nedēļas "Gandrīz ideālās vakariņās" satiksies jaunas un talantīgas personības, kuras saistītas ar pašmāju šovbiznesa pasauli. Starp vakariņotājiem būs radio personība Sintija Leimane, horeogrāfe Linda Šeļakova, muzikālā šova "X Faktors" 4. sezonas finālists Viktors Buntovskis, kā arī dziedātājs Aivo Oskis.

Nedēļa iesāksies pie dziedātāja un raidījumu vadītāja Aivo Oska, kurš ikdienā gatavo ļoti reti, un "Gandrīz ideālām vakariņām" ar receptēm viņam palīgā nāks māsa. Viņš saviem viesiem piedāvās visai smalkus ēdienus un pat paša ceptu siera kūku, bet vai tas ļaus Aivo šajā nedēļā uzvarēt?

Otrdienas vakarā viesus uzņems pasākumu vadītāja un radio personība Sintija Leimane. Lai arī viesos pie Aivo viņa liks noprast, ka kulinārijas lietās ir lietpratēja, viņai ar gatavošanu neies tik veiksmīgi kā cerēts. Neraugoties uz ķibelēm virtuvē, viņa viesiem galdā cels pavasarīgi vieglus salātus, pēc Instagram receptes gatavotu pastu un saldajā ēdienā – biezpiena mājiņas.

Trešās dienas namatēvs būs septiņpadsmit gadus jaunais Viktors Buntovskis, kuru skatītāji iepazina muzikālā šova "X Faktors" ceturtajā sezonā. Neraugoties uz savu vecumu, Viktors ļoti centīsies un pat demonstrēs visai sarežģītas receptes, bet izklaidē saviem viesiem ļaus atgriezties sajūtās, kādas var piedzīvot tikai skolas klases vakarā.

Nedēļa noslēgsies horeogrāfes un dejotājas Lindas Šeļakovas mājās. Linda pārējiem šīs nedēļas dalībniekiem sniegs patiešām jaunu cilvēku sapņu vakariņas – burgerus, ceptus kartupeļus un pankūkas. Savukārt izklaidē viņa pārsteigs savus viesus ar pilnīgi dullu atrakciju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu