"Varbūt Usika vai Džošua cīņa liks pārdomāt." Promotieris apšauba Fjūrija lēmumu noslēgt karjeru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Taisons Fjūrijs
Taisons Fjūrijs Foto: AFP/SCANPIX

Slavenais boksa promotieris Bobs Arums sarunā ar "BT Sport" atklāja savas domas par Taisona Fjūrija pieņemto lēmumu noslēgt karjeru.

Iepriekš Fjūrijs preses konferencē pirms gaidāmās cīņas pret Dilianu Vaitu paziņoja, ka šī cīņa viņa karjerā būšot pēdējā.

"Šī būs manas karjeras pēdējā cīņa. Pēc šīs cīņas noslēgšu sportista gaitas. Man bankā būs 150 miljoni sterliņu mārciņu, es joprojām būšu jauns, vesels un izskatīgs," toreiz sacīja Fjūrijs.

Boksera promotieris Bobs Arums gan nav pārliecināts, ka viņa klienta lēmums ir nelokāms.

"Fjūrijs mēdz teikt daudz ko. Un viņš to saka patiesi. Konkrētajā brīdī viņš tiešām arī domā to, ko saka. Bet viņš nav parakstījis līgumu, ka šī ir viņa pēdējā cīņa. Es uzskatu, ka viņš [lēmumu] apdomās vēlreiz, kad redzēs, kādas cīņas ir pieejamas. Varbūt Usika vai Džošua cīna liks pārdomāt," sacīja Arums.

33 gadus vecais bokseris šobrīd, iespējams, ir lielākā zvaigzne pasaules boksā. Arums uzskata, ka viņa klients pavisam noteikti nepiekritīs cīņai ar ne pārāk augsta profila cīkstoni.

"Viņš nepaliks [boksā], lai cīnītos ar otršķirīgu pretinieku. Manuprāt viņš cīnīsies, ja būs pieejama kāda liela cīņa. Bet, ja tādas nebūs, viņš nevēlēsies trenēties otršķirīgai cīņai, jo viņam ir pietiekoši daudz naudas. Viņš grib izbaudīt dzīvi ar savu sievu un sešiem bērniem," sacīja Arums.

Savas karjeras laikā Fjūrijs zaudējuma rūgtumu tā arī nav izjutis. Viņš ir izcīnījis 31 uzvaru, vienu reizi cīnoties neizšķirti. Britu boksera gaidāmā cīņa pret Vaitu norisināsies 23. aprīlī Vemblija stadionā Lielbritānijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu