"Cilvēki ir slinki un negrib attīstīties." Usiks par dzīvi informācijas laikmetā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Oleksandrs Usiks
Oleksandrs Usiks Foto: AP/Scanpix

Par informācijas uzņemšanu un cilvēku paradumiem kritiski nesenajā sarunā ar čehu mediju "Tipsport" izteicies pasaules supersmagā svara čempions Oleksandrs Usiks.

Kā zināms, Usiks šobrīd uzturas Čehijā un ir sācis sagatavošanās procesu gaidāmajai cīņai pret Entoniju Džošua, kurā viņš mēģinās aizstāvēt savas Pasaules Boksa asociācijas (WBA), Starptautiskās Boksa federācijas (IBF), Pasaules Boksa organizācijas (WBO), Starptautiskās Boksa organizācijas (IBO) supersmagā svara čempiona jostas.

Kara laikos bieži vien par pirmo upuri kļūst patiesība. Izņēmums nav arī Krievijas noziedzīgā režīma iebrukums Ukrainā. Nevienam nav noslēpums, ka Krievijas valdošā vara izmanto dezinformāciju savas propagandas tālākai virzīšanai. Usiks atklāja, ka informāciju pēc iespējas mazāk cenšas uzņemt no televīzijas.

"Ir pārāk daudz melu. Lai iegūtu informāciju par notiekošo, es zvanu saviem draugiem, kuri atrodas Ukrainā un ir pietuvināti armijai vai arī atrodas konkrētajās pilsētās. Iegūstu informāciju no pirmavota," sacīja Usiks.

Īpaši asu kritiku no slavenā boksera izpelnījās tieši televīzija un tās patērēšana: "Pārstāju skatīties TV jau pirms vairākiem gadiem. Jau sen sapratu, ka TV ir mēslu kaudze, kas aizņem vietu smadzenēs."

"Vajag lasīt grāmatas, korektu literatūru. Smadzenes vajag attīstīt pareizajā virzienā, nevis skatīties televīziju. Cilvēki ir slinki un negrib attīstīties, lasīt," kritiski par ikdienu informācijas laikmetā izteicās bokseris.

Kā jau vēstīts, Usiks bija atgriezies Ukrainā lai palīdzētu tai aizstāvēties pret Krievijas noziedzīgā režīma iebrukumu. Tomēr marta izskaņā viņš pameta valsti, lai sāktu gatavošanās procesu cīņai pret Džošua. Citā intervijā Usiks gan norādīja, ka Čehijā ilgi neuzturēsies un treniņprocesu turpinās valstī, kurā norisināsies gaidāmā cīņa. Šobrīd par cīņas norises vietu oficiālas informācijas vēl nav.

Usiks savas karjeras laikā ir piedalījies 19 cīņās, uzvarot visās. 13 no viņa panākumiem ir bijuši ar nokautu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu