VIDEO ⟩ Rīgas centrā dzērājšoferis izraisa autoavāriju, notriec afišu stabu un vicina dūres

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

3. aprīlī Rīgā, K.Valdemāra un A.Briāna ielas krustojumā kāds dzērājšoferis izraisījis iespaidīgu avāriju, ziņo raidījums "Degpunktā".

Svētdienas pievakarē kāds pārgalvīgs šoferis ar melnu "Range Rover" apvidnieku rupji pārkāpa ceļu satiksmes noteikumus, vienā no Valdemāra ielas krustojumiem no sava ceļa "noslaukot" vieglo "Peugeot" spēkratu.

Tika sabojāta ielas infrastruktūra; melnais apvidus auto uzbrauca ietvei, iznīcināja betona afišu stabu un apstājās tikai pēc ietriekšanās kokā. Uz asfalta aiz "Range Rover" spēkrata nebija redzamas bremzēšanas pēdas.

"Degpunktā" ziņo, ka avārijas vietā īsi pēc negadījuma valdīja haoss, to sarīkoja galvenokārt vainīgais apvidnieka šoferis un viņa līdzbraucēja. Bravūrīgi staigājot ap sasisto ”Range Rover”, agresīvi noskaņotais vīrietis centās uzbrukt visiem, kas patrāpījās viņam pa rokai. Patruļpolicijas kārtībnieki un pašvaldības likumsargi, kuri ieradās adresē pirmie, bija spiesti mierināt agresoru.

Vīrietis kopā ar savu līdzbraucēju agresīvā formā centās fiziski ietekmēt ļaudis, kas palika avārijas vietā, lai sniegtu policistiem svarīgas liecības. Šoferis draudēja lieciniekiem ar problēmām un izrēķināšanos. Vēlāk vīrietis tomēr ievietots dienesta automašīnā un piekritis sadarboties.

"Uzreiz tika noziņots, ka viņš atrodas alkoholisko vielu ietekmē. Tika lemts veikt ekspertīzi uz vietas. Vadītājs visam piekrita un nebija agresīvs, bet nevarēja paskaidrot, kāpēc lietojis alkoholu. Vadītājs atradās līdz 1,5 promiļu reibumā. Apdraudējums varēja būt ļoti liels, jo uz ietvēm atradās pietiekami daudz cilvēku. Arī satiksme bija ļoti noslogota," norāda policijā.

Plašāk "Degpunktā" sižetā:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu