Olga Kambala uzskata, ka reliģija ir domāta vājiem cilvēkiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Olga Kambala
Olga Kambala Foto: Jānis Škapars/TVNET

"STV Pirmā!" realitātes šovā "Slavenības. Bez filtra" Olga un Kaspars Kambalas sastop reliģijas sludinātāju. Olga cenšas sākt sarunu un izprast puiša dzīves vērtības un nodomus. Olgas uzskati atšķiras no jaunā vīrieša, un saruna drīz vien kļūst nepatīkama. 

Olga jautā, vai puisis interesējas par dievu. Viņš atbild, ka izzina īstu ticību, dievu un kultūru. Olga atzīst, ka ne tikai lasījusi bībeli, bet tai īpaši pievērsusies kādā sarežģītā dzīves posmā. Tomēr šobrīd viņa dievam un bībelē teiktajam vairs neticot.

"Varbūt toreiz man bībele palīdzēja, bet es izaugu tam pāri un sapratu, ka tas domāts vājiem cilvēkiem, lai sevi nomierinātu."

Olga stāsta puisim, ka viņai aktuāla tikai nauda. Jaunais vīrietis pavēstī, ka viņam Olgas žēl, tomēr Kambala tādu pašu nostāju pauž par viņa aktivitātēm. Pēc šīs vārdu pārmaiņas puisis cenšas sarunu beigt un atzīst, ka uzskata sevi par bagātāku. 

Tikmēr Olga pauž sašutumu, ka viņš vairs nevēlas atrasties Kambalas sabiedrībā. 

"Svētceļnieks, kas ceļo un sludina. Labi, tad es arī varu ceļot un sludināt, kā pelnīt naudu un sevi pilnveidot. Tad es arī varu būt sludinātājs."

Kaspara nostāja ir atšķirīga un viņš puisim vēlas palīdzēt, tādēļ dodas pēc pārtikas, kuru drīz vien iedod svētceļotājam. "Ja es kādam palīdzu, tad palīdzu konkrētam cilvēkam, nevis ielieku mašīnā trīs, četrus vai desmit maisiņus un uztaisu tūkstoš bildes."

Kaspars aicina arī pašu svētceļotāju darīt labu citiem. Viņš arī brīdina, lai rīkojas apzinīgi ar saņemto pārtiku: "Tagad tev ir viena diena, kad tev ir ko ēst, - izdomā, ko darīt nākotnē."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu