"Viņš taču nav stulbs..." Bijušais UFC čempions prognozē uzlecošās zvaigznes Čimajeva nākamās cīņas iznākumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Hamzats Čimajevs
Hamzats Čimajevs Foto: Reuters/ScanPix

Bijušais UFC čempions Maikls Bispings savā "YouTube" kanālā paskaidrojis, kāpēc, viņaprāt, uzlecošā zvaigzne Hamzats Čimajevs uzvarēs savu gaidāmo cīņu.

Hamzats Čimajevs jau šajā nedēļas nogalē aizvadīs cīņu pret savas profesionālās karjeras pārliecinoši labāko cīkstoni un lielāko izaicinājumu, brazīlieti Gilbertu Bērnsu.

Čimajevs līdz šim UFC ietvaros ir izcīnījis četras uzvaras. Nevienā no šīm cīņām viņa pretinieks nav izskatījies, kā cīkstonis, kuram ar Čimajevu vajadzētu atrasties vienā oktagonā. Protams, Bērnss ir 77 kilogramu divīzijas zvaigzne un iepriekš ir cīnījies arī par čempiona titulu.

Bispings gan uzskata, ka arī šajā reizē Čimajevs būs favorīts: "Šis ir sarežģīti, bet es laikam sliekšos par labu Hamzatam. Tas, ko viņš izdarīja pret Lī Jinļaņu, kurš ir puisis ar augstu meistarību un lielu pieredzi, bija iespaidīgi. Jinļaņs nav nekāda niecība. Hamzats viņu pacēla, nosvieda zemē, un izskatījās, ka viņš ar Lī var izdarīt visu, ko vēlas," norādīja Bispings.

Oficiālā statistika liecina, ka Čimajevs četru UFC cīņu laikā no pretinieka ir uzņēmis vienu (!!!) sitienu. Tieši tāpēc Bispings uzskata, ka Čimajeva pārliecība par saviem spēkiem, kuru viņš nekautrējas slēpt, ir pamatota.

"Viņš taču nav stulbs. Šeit nav kaut kāda viltus pašpārliecinātība. Būs interesanti, jo gribu redzēt Čimajeva reslingu pret Gilberta Bērnsa džiudžitsu. Tas būs interesanti," norādīja bijušais UFC vidējā svara čempions.

Bērnss, kā jau Brazīlijas cīkstoņiem raksturīgi, ir ar ļoti spēcīgu džiudžitsa bāzi. Bispings uzskata, ka Čimajeva aizsardzība pret džiudžitsu būs atslēgas moments šajā cīņā.

"Čimajevam ir jāparūpējas par to, ka viņa aizsardzība pret džiudžitsu ir augstākajā līmenī. Ja tā nebūs, Gilberts viņu noķers. Bērnss ir pasaules klases cīkstonis visos MMA aspektos, bet tieši parterī viņš ir visbīstamākais," sacīja Bispings.

Bijušais čempions noslēgumā noteica, ka sagaida Čimajeva uzvaru. Gadījumā, ja Čimajevs izcīna uzvaru, viņam ir jācīnās pret Kamaru Usmana un Leona Edvardsa titulcīņas uzvarētāju.

Čimajevs savā profesionālajā UFC karjerā ir uzvarējis visās 10 cīņās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu