VIDEO ⟩ Merzļikins ar teicamu sniegumu palīdz "Blue Jackets" pārtraukt zaudējumu sēriju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Elvis Merzļikins
Elvis Merzļikins Foto: AP/Scanpix

Trešdien, 6. aprīlī, septiņu zaudējumu sēriju pārtrauca Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Kolumbusas "Blue Jackets".

"Blue Jackets" viesos ar rezultātu 4:2 (2:1, 0:1, 2:0) pārspēja Filadelfijas "Flyers".

Merzļikins šajā mačā tika galā ar 47 no 49 (95,9%) pretinieku metieniem un tika atzīts par mača pirmo zvaigzni. Pretinieku vārtos krietni vājāks sniegums padevās Kārteram Hartam, kurš tika galā tikai ar 26 no 29 (89,7%) "Blue Jackets" hokejistu metieniem.

"Blue Jackets" rindās ar precīziem Brendens Gonss, Karsons Mejers, Džastins Denforts un Šons Keralijs. Savukārt Elvi Merzļikinu šoreiz izdevās pārspēt vien Noa Keitsam un Džeimsam van Rīmsdikam.

Merzļikins šajā sezonā ir aizvadījis 49 mačus, kuru laikā viņš caurmērā ticis galā ar 90,4% pretinieku metienu un zaudējis 3,37 ripas. Divas mačus Merzļikins šosezon ir nostāvējis "sausā".

"Blue Jackets" ar 72 punktiem 71 mačā teorētiski vēl saglabā izredzes uz vietu izslēgšanas spēlēs. Tiesa Kolumbusas vienība šobrīd Austrumu konferences 10. vietā un no otrajā "wild card" pozīcijā esošās Vašingtonas "Capitals" atpaliek par 12 punktiem. Pie tam, Vašingtonieši ir aizvadījuši par divām spēlēm mazāk. NHL regulārajā sezonā tiek aizvadīti 82 mači.

Nākamo spēli "Blue Jackets" aizvadīs naktī uz piektdienu, plkst. 2 pēc Latvijas laika atkal tiekoties ar Filadelfijas "Flyers".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu