Uz Tallinas šosejas pie Oltūžiem pa vienu braukšanas joslu atjaunota satiksme

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Scharfsinn/Shutterstock

Uz Tallinas šosejas pie Oltūžiem, kas atrodas aiz Limbažu pagrieziena virzienā uz Igaunijas robežu, pa vienu braukšanas joslu atjaunota satiksme, vēsta VSIA "Latvijas valsts ceļi" pārstāvji.

Novērots, ka saistībā ar avāriju virzienā no Rīgas uz Tallinu izveidojies sastrēgums vairāku kilometru garumā no iebraukšanas Salacgrīvā līdz tiltam pār Salacu. Tilta sliktā stāvokļa dēļ uz tā ir atļauta kustība tikai vienā virzienā.

Savukārt avārijas vietā pašreiz divas kravas automašīnas ir pilnībā iestumtas grāvī. Tur strādā tehnika, lai atsūknētu izlijušo naftu. Piekabes automašīnām ir noņemtas. Mikroautobuss stāv šosejas malā. Sastrtēguma avārijas vietā nav, un kustība notiek samērā raiti.

Tallinas šosejas 67. kilometrā trešdien ap plkst.1.30 notika vairāku automašīnu sadursme. Negadījumā vietā brauktuvi aizšķērsoja apgāzusies kravas automašīna.

Negadījuma vietu sākotnēji tika piedāvāts apbraukt caur Limbažiem pa reģionālajiem autoceļiem Limbaži-Tūja un Limbaži-Salacgrīva, bet vēlāk tika izplatīts aicinājums braukt caur Aloju pa autoceļiem Limbaži-Tūja, Limbaži-Aloja un Ainaži-Aloja, kas ir lielāks līkums, taču ceļš ar labāku segumu.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) informēja, ka uz Tallinas šosejas bija notikusi trīs kravas automašīnu un mikroautobusa sadursme.

Cilvēki no automašīnām bija izkļuvuši pašu spēkiem un tika nodoti mediķu aprūpē.

Avārijas rezultātā no automašīnām grāvī bija noplūduši ap 300 litri degvielas. Noplūdusī viela tika savākta, kā arī atvienotas avarējušo transportlīdzekļu akumulatoru klemmes.

Maršruta Nr.6656 Limbaži-Oltūži-Salacgrīva, Nr.7514 Rīga-Ainaži un Nr.7778 Cēsis-Limbaži-Ainaži autobusi kursē pa apbraucamiem ceļiem, informē Autotransporta direkcijas pārstāvji.

Autobusi uz nenoteiktu laiku pasažieru apmaiņu neveiks pieturā "Vitrupe", "Dzeņi" un "Oltūži".

Kā ziņots, sniega un apledojuma dēļ šorīt visā Latvijā ir apgrūtināti braukšanas apstākļi pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu