Latvieši no Gruzijas, kas dzimtenē meklē savus bioloģiskos vecākus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Petukhov Anton/Shutterstock

Brīvprātīgo grupai "Vienotība" no Gruzijas, kas palīdz cilvēkiem atrast bioloģiskos vecākus un citus radiniekus, pievienojies arī ilggadējais "Gaidi mani" brīvprātīgais Mārtiņš Ziebergs, kurš ar "Apollo" dalījās ar vēstulēm, kuras saņēmis arī no cilvēkiem, kas meklē savus līdzcilvēkus Latvijā.

Larisa Harčenko meklē savu bioloģisko māti Svetlanu Rožkinu (Harčenko): "Es piedzimu Rīgā. Mani adoptēja no Rīgas bērnunama uz Gruziju. Varbūt man ir māsas un brāļi. Mana mamma var dzīvot Rīgā. Māmiņ, lūdzu, atsaucies."

Diāna Kračeva meklē savu bioloģisko māti, māsas, brāļus un pārējos radiniekus: "Es piedzimu 1971. gadā Rīgā. Deviņu mēnešu vecumā mani no Rīgas bērnunama adoptēja uz Gruziju."

Savus vecākus - māti Edīti Demidovu, tēvu Jāni Demidovu -, māsas, brāļus meklē Mārīte Demidova: "Es piedzimu 1982. gadā Alūksnes slimnīcā. Gada vecumā mani adoptēja. Ir zināms, ka viens no maniem tuviniekiem esot mācījies Alsviķu skolā."

Ja jums ir zināms, kur varētu atrasties cilvēki, kurus meklē viņu tuvinieki, lūdzu rakstiet "Vienotība" brīvprātīgajam Mārtiņam Ziebergam. Anonimitāte tiek garantēta. E-pasts: martins.ziebergs@inbox.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu