Agate Muceniece komentē baumas par atgriešanos pie Pāvela Prilučnija

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Agate Muceniece
Agate Muceniece Foto: Instagram/agataagata

Agate Muceniece un Pāvels Prilučnijs par šķiršanos paziņoja pirms gandrīz diviem gadiem, kad aktrise ar bērniem izvācās no abu kopīgajām mājām. Tomēr laika gaitā viņu attiecības atkal uzlabojušās un daudziem radušās aizdomas, ka Agate atgriezusies pie Prilučnija. 

Pēc šķiršanās, kādreizējais pāris centās izvairīties no savstarpējas komunikācijas. Agate jutās pievilta un sāpināta. Viņa asi kritizēja bijušā vīra darbības un apsūdzēja viņu vardarbībā pret ģimeni. Lai neciestu abu kopīgie bērni, laika gaitā viņiem izdevās attiecības uzlabot. 

Neskatoties uz kādreizējiem konfliktiem, šī gada sākumā Agate, Pāvels un abu kopīgie bērni devās ceļojumā uz Dubaiju. Ceļojums pārsteidza fanus, un kopš tā laika baumas par abu atkalapvienošanos turpina izplatīties internetā. 

Agatei regulāri tiek uzdotu jautājumi par pagātnes jūtu atdzimšanu. Tomēr aktrise norādījusi, ka šādām spekulācijām nav pamata: "Šobrīd mūs saista tikai kopīgie bērni."

Vēlāk vietnē "Telegram" aktrise publicēja pārdomas par šķiršanos: "Dārgie draugi, es vēlos atgādināt, ka vecāki savā starpā vienmēr komunicēs, un, ja viņi to dara draudzīgā manierē, tad viņi ir malači. Patiesībā tieši tādi mēs esam - malači."

Lai gan Agate norāda, ka ar Pāvelu vairs nav romantiskās attiecībās, fani atsakās tam ticēt. Fani spekulē, ka viņu starpā redzama īpaša dzirksts, kura neliecina par platoniskām attiecībām. Daži norāda, ka internetā nonācis arī nesens video, kur Agate un Pāvels redzami skūpstāmies. 

Savukārt Pāvels Prilučnijs privāto dzīvi pagaidām nekomentē, un nav zināmas viņa domas par notiekošo. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu