VIDEO ⟩ Porziņģis atkārto karjeras rekordu, bet neglābj "Wizards" no zaudējuma

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Deni Avdija un Kristaps Porziņģis
Deni Avdija un Kristaps Porziņģis Foto: AFP/SCANPIX

Karjeras rekordu izcīnītajās bumbās zem groziem aizvadītajā naktī atkārtoja latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis, bet viņa pārstāvētā Vašingtonas "Wizards" komanda piedzīvoja zaudējumu.

"Wizards" viesos ar rezultātu 103:118 (31:40, 34:27, 18:28, 20:23) piekāpās Atlantas "Hakws" komandai.

Porziņģis šajā spēlē laukumā pavadīja 32 minūtes un 21 sekundi. Arī šoreiz viņš ar 26 gūtajiem punktiem (4/8, 2p., 4/8 3p., 6/7 1p.) bija rezultatīvākais spēlētājs savā komandā. Tāpat latviešu basketbolists ar 18 atlēkušajām bumbām atkārtoja savas karjeras rekordu. 

Šī bija trešā reize Porziņģa karjerā, kad viņam ir izdevies sasniegt 18 atlēkušo bumbu robežu.

Vēl liepājnieks izcēlās ar četrām rezultatīvām piespēlēm, diviem bloķētiem metieniem un vienu pārķertu bumbu. "Wizards" ar Porziņģi laukumā zaudēja par trīs punktiem vairāk nekā iemet, kas bija otrs labākais rādītājs starp "Wizards" sākumsastāva spēlētājiem.

Bez Porziņģa 10 gūto punktu robežu "Wizards" rindās pārsniegt spēja tikai Korijs Kisperts un Daniels Gafords. Abi basketbolisti atzīmējās ar 12 punktiem.

"Hawks" rindās rezultatīvākais ar 30 punktiem bija komandas līderis Trē Jangs, kurš pievienoja arī 11 rezultatīvas piespēles. Savukārt pieredzes bagātais itāļu basketbolists Danilo Galinari pievienoja 26 punktus un 10 bumbas zem groziem.

"Wizards" jau iepriekš zaudēja izredzes cīnīties par vietu "play-in" turnīrā, tomēr vašingtonieši ar pēdējā laika veiksmīgo sniegumu Austrumu konferences tabulā ir apsteiguši Ņujorkas "Knicks" šobrīd ieņemot 11. vietu. Abām komandām regulārajā sezonā atlikušas vēl divas spēles.

Savukārt "Hawks" šobrīd ar 42 uzvarām 70 spēlēs ieņem 9. vietu. Atlantas komandai un 8. vietā esošajai Bruklinas "Nets" ir vienādas bilances, bet bruklinieši ir augstāk labākas savstarpējo maču bilances dēļ.

Nākamo spēli "Wizards" aizvadīs naktī uz sestdienu, plkst. 2 pēc Latvijas laika tiekoties ar tiešajiem konkurentiem turnīra tabulā Ņujorkas "Knicks".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu