VIDEO ⟩ Bertāns "Mavericks" uzvarā trāpa trīs tālmetienus

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: Reuters/ScanPix

Latviešu basketbolists Dāvis Bertāns aizvadītās nakts mačā izcēlās ar trīs tālmetieniem, palīdzot viņa pārstāvētajai Dalasas "Mavericks" izcīnīt uzvaru.

Bertāna pārstāvētā Dalasas "Mavericks" izbraukumā svinēja uzvaru Detroitā, piespiežot vietējo "Pistons" vienību atzīt Dalasas "Mavericks" pārākumu ar 113:131 (34:32, 24:33, 28:34, 27:32).

Bertāns spēlēja 12 minūtes un 27 sekundes, grozā raidot trīs no pieciem tālmetieniem, bet neprecīzam esot vienīgajam divpunktu metienam. Rūjienietis izcīnīja arī divas atlēkušās bumbas, divas rezultatīvas piespēles, vienu personisko piezīmi un +/- rādītāju trīs.

Luka Dončičs uzvarētājiem guva 26 punktus, sakrāja 14 rezultatīvas piespēles, astoņas atlēkušās bumbas un sešas kļūdas. 24 punkti tika Džeilenam Bransonam, vēl četriem basketbolistiem izcīnot no 12 līdz 13 punktiem.

"Pistons" rindās Keids Kaninghems guva 25 punktus, deviņas reizes rezultatīvi piespēlēja un izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas, bet 19 punkti un 14 atlēkušās bumbas Aizejas Stjuarta rēķinā.

"Mavericks" uzvarējusi 50 no 80 aizvadītajām cīņām un ieņem ceturto vietu Rietumu konferencē, kamēr "Pistons" ar 23 panākumiem Rietumos ir priekšpēdējā.

Nākamā spēle Dalasas vienībai notiks piektdien mājās ar Portlendas "Trail Blazers".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu