FOTO ⟩ UFC uzlecošā zvaigzne trīs nedēļu laikā pēc cīņas nobarojies teju līdz nepazīšanai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Padijs Pimblets
Padijs Pimblets Foto: скриншот с youtube.com

Viens no spilgtākajiem UFC organizācijas jaunajiem cīkstoņiem Pedijs Pimblets fanus pārsteidzis ar krietnu fiziskās formas kritumu pēc nesen aizvadītās cīņas.

Padija Pimbleta popularitāte kopš pievienošanās UFC ir krietni augusi. Liverpūlē dzimušais sportists ir augsta līmeņa cīkstonis parterī, kā arī savas UFC karjeras pirmajā cīņā viņš pierādīja, ka ir gatavs cīnīties un spēj uzvarēt arī cīņas, kas norisinās stājā.

Tāpat viņš sev uzmanību piesaista arī ar asprātīgiem izteikumiem ārpus oktagona. Tomēr viņš no daudziem citiem cīkstoņiem atšķiras ar vēl vienu aspektu, kuru ne visi UFC cienītāji zina, - Pimbletam pēc cīņām ļoti patīk "palaisties" un uzņemt lieko svaru.

Daudzi cīkstoņi ikdienā staigā apkārt ar daudz lielāku svaru nekā cīņas dienā, bet lielākā daļa cīkstoņu svaru pirms cīņas zaudē ar dehidrācijas palīdzību. Arī Pimblets, protams, iet līdzīgu ceļu, tomēr viņš atšķirībā no daudziem citiem cīkstoņiem pēc cīņām nekautrējas aizrauties ar neveselīgu uzturu.

Britu cīkstonis nesen savā "YouTube" kontā publicēja video, kurā redzams, ka viņš krietni ir uzņēmis svaru. Video redzams, ka vien nepilnas trīs nedēļas pēc cīņas pret Kazulu Vargasu (18. marts) viņš bija uzņēmis 18,2 kilogramus. Šajā video arī redzams, ka viņam patīk aizrauties arī ar ne pārāk veselīgu uzturu.

Savukārt pazīstamais MMA "YouTube" kanāls "MMA On Point" savulaik izveidoja topu ar 10 cīkstoņiem, kuri starp cīņām uzņem lieko svaru. Kā atzina paši video autori, šim topam viņi iedvesmu guva tieši no paša Pimbleta.

Foto: Ekrānuzņēmums no "Youtube" video

Savā profesionālajā MMA karjerā Pimblets ir izcīnījis 18 uzvaras, piedzīvojot trīs zaudējumus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu