Ļaudis sajūsmina humorista Sergeja Svetlakova anekdote par Krievijas iedzīvotāju mentalitāti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Sociālajos tīklos izplatās pērn tapusī intervija ar krievu humoristu, "Comedy Club" zvaigzni Sergeju Svetlakovu, kur viņš raksturo Krievijas mentalitāti. 

Vaicāts, kādā stāvoklī ir Krievija, Svetlakovs intervijā atminas gadījumu no dzīves, ko viņam pastāstījusi draudzene. Viņš salīdzina dzīvi Krievijā ar braukšanu vilcienā - ja tas kursē vairākas dienas no vietas, tajā var novērot visu, no kāzām līdz saduršanai. 

Viņš atminas kādu stāstu, ko viņam pastāstījusi draudzene, kas vasarā piestrādājusi par vilciena konduktori. To viņš salīdzina ar Krievijas mentalitāti.

"Konduktore ar vilciena vadītāju atver tamburu, kur viss noklāts ar sūdiem - no augšas līdz apakšai. Un stāv vīrietis ar novilktām biksēm, pats nosmērējies ar sūdiem. Stāv, pagriezis muguru. Viņam vaicā - tu ko?

Un viņš pateica ģeniālu frāzi - pierādi, ka tas biju es!"

intervijā saka Svetlakovs.

Viņš turpina: "Šī ir daļa no mūsu mentalitātes. Pirmkārt, viņš nepadodas pat tad, kad viss cauri. Pierādi, ka tas biju es! Attapīgs, optimistisks un viss sūdos!"

Šis video fragments strauji izplatās sociālajos tīklos, un daudzi uzskata, ka trāpīgāk nav iespējams pateikt. 

Kā zināms, Svetlakovs kara pirmajā dienā savos sociālajos tīklos publiskoja melnu attēlu, netieši nosodot Krievijas agresiju. Pāris dienas vēlāk viņš aicināja "izbeigt šo murgu".

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu