Notiks labdarības pasākums komēdijas žanrā "Izsmej karakuģi Ukrainas brīvībai"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ukrainas karogs. Ilustratīvs attēls.
Ukrainas karogs. Ilustratīvs attēls. Foto: rospoint/Shutterstock

Mūzikas namā "Daile" 17. aprīlī plkst. 19 apvienosies vairāki pašmāju komēdijas žanra pārstāvji, lai labdarības pasākumā "Izsmej karakuģi Ukrainas brīvībai" veltītu savus priekšnesumus Ukrainas atbalstam, informēja pasākuma rīkotāju pārstāve Daiga Eilande.

Viņa pavēstīja, ka apmeklēt pasākumu varēs apmaiņā pret ziedojumu, kura naudas vērtību skatītāji paši varēs izvēlēties, sekojot saitei "aula.lv/pasakumi/izsmej-karakugi-ukrainas-brivibai".

Arī pasākuma laikā mūzikas namā "Daile" būs iespēja veikt ziedojumus uz vietas. Ziedojumi tiks vākti konkrētam mērķim - Ukrainas labdarības fondam "Patstāvīgā Ukraina", kas sniedz atbalstu "A7375" armijas daļas 206.bataljona 1.rotas vajadzībām.

Eilande norādīja, ka pasākumā tiks izpildīts materiāls, kas ļauj pasmieties par visdažādākajām dzīves tēmām, kā arī īstajos brīžos izsmiet par Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu, viņa režīmu un armiju.

Pasākumā piedalīsies Baiba Sipeniece-Gavare, "Comedy Latvia" pārstāvji Rūdolfs Kugrēns, Aleksandrs Guzenko un Kalvis Troska, "Divas", ko veido Elīna Geida un Anete Bendika, apvienība "Dziļi violets", ko veido Nauris Brikmanis un Valters Osis.

Tāpat pasākumā piedalīsies Jānis Skutelis, "Mēs jūs mīlam", kura sastāvā ir Ralfs Eilands, Kaspars Breidaks un Mārcis Vasiļevskis, "Sieviešu stendaps" un tā dalībnieces Džemma Sudraba un Aiva Birbele, "Spiediens", "Čipsis" un "Dullais".

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu