Latvietis palīdz Apvienoto Arābu Emirātu hokeja izlasei uzvarēt pasaules čempionātā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nils Remess (otrais no kreisās) AAE hokeja izlases sastāvā.
Nils Remess (otrais no kreisās) AAE hokeja izlases sastāvā. Foto: IIHF.com

Latvijas hokejists Nils Remess palīdzēja Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) hokeja izlasei uzvarēt pasaules čempionāta trešajā divīzijā.

AAE hokejisti trešajā divīzijā spēkojās ar Turciju, Turkmenistānu, Luksemburgu un Taivānu.

Pirmajā mačā ar 10:4 AAE izlase pārspēja Turkmenistānu, bet nākamajā spēlē ar 10:2 uzveica Taivānu. Tālāk sekoja uzvara pār Turciju ar 13:4, bet noslēdzošajā mačā AAE hokejisti ar 8:1 bija pārāki pār mājinieci Luksemburgu.

Remess, kurš AAE vienībā Abū Dabī "Storms" spēlē kopš 2014./2015. gada sezonas un AAE valstsvienībā kopš 2018. gada, četrās aizvadītajās spēlēs tika pie septiņām rezultatīvām piespēlēm un lietderības koeficienta +13.

Savukārt AAE valstsvienībā un visā turnīrā rezultatīvākais bija Maksims Zaharovs, kurš kopā guva septiņus vārtus un sakrāja 15 rezultatīvas piespēles.

AAE uzvarēja turnīrā, nezaudējot nevienā no četrām spēlēm. Pirms noslēdzošajiem diviem mačiem otrajā vietā atrodas Turcija ar divām uzvarām trīs spēlēs, trešā ir Turkmenistāna ar vienu uzvaru, ceturto pozīciju ieņem Luksemburga ar vienu panākumu pagarinājumā, bet pēdējā piecu komandu konkurencē ir Taivāna, kas zaudējusi visos mačos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu