VIDEO "Nespiedies klāt - neesam gultā!" Dzērājšoferis Imantā izraisa avāriju un draud iesaistītajam šoferim

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Imantā, Rīgā, pie kāda lielveikala 8. aprīlī kāds dzērājšoferis pēc avārijas izraisīšanas centās ar draudu palīdzību izmukt no atbildības, vēsta raidījums "Degpunktā".

"Nespiedies klāt - neesam gultā"- vēstījums krievu valodā no nodilušās uzlīmes uz "Honda" spēkrata, visticamāk bija domāts kā mājiens citiem braucējiem, auto plūsmā nesteidzināt priekšā braucošos, kuri ievēro atļautā ātruma režīmu. 

"Es braucu uz treniņu, pa ceļam vēl tēvu aizvedu pie ārsta. Ielas sākumā es pievērsu uzmanību tam, ka "Honda" autovadītājs daļēji brauc pa apmali. Man tas nepatika, jo viņš iebrauca peļķē un apšļakstīja kādu gājēju, es tam pievērsu uzmanību.

Ātrums viņam bija aptuveni 20 kilometri stundā. Es viņu apbraucu, atpakaļskata spogulī pamanīju, ka vadītājs runā pa mobilo telefonu. Es apstājos pie luksofora, iedegās sarkanā gaisma. Viņš kā brauca ar ātrumu divdesmit kilometri stundā, tā ar tādu pašu ātrumu ietriecās manā mašīnā," sacīja avārijā iesaistītais BMW vadītājs Jurijs. 

Piedāvājumi atrisināt situāciju rezultējās ar draudiem un agresiju. 

Vainīgais "Honda" autovadītājs centās likumsargiem pavēstīt, ka tieši Jurijs, braucot atpakaļgaitā, izraisīja avāriju.

"Liecinieki gan norāda uz pretējo, kā arī nepieciešamības gadījumā ir iespēja pieprasīt ierakstus no videonovērošanas kamerām no degvielas uzpildes stācijas," saka Jurijs.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu