"Zemgale"/LLU hokejisti sper platu soli pretī Latvijas čempionu kausam

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Zemgale"/LLU hokejisti.
"Zemgale"/LLU hokejisti. Foto: https://www.facebook.com/hkzemgale

"Zemgale"/LLU piektdien izbraukumā izcīnīja uzvaru "Optibet" hokeja līgas (OHL) finālsērijas trešajā spēlē, nonākot viena panākuma attālumā no čempionu titula.

"Zemgale"/LLU 3:2 (0:0, 2:0, 1:2) pārspēja "Olimp"/"Venta 2002", sērijā līdz četrām uzvarām panākot 3-0.

Pirmajā trešdaļā abām komandām negūstot vārtus, otrā perioda 37.minūtē Jelgavas komandu vadībā izvirzīja Patriks Ozols, bet jau pēc minūtes un desmit sekundēm, spēlējot piecatā pret trīs aizsargiem, 2:0 viesu komandas labā panāca Roberts Jekimovs.

Trešā perioda ievadā "Zemgale"/LLU pēc 46 spēlētām sekundēm guva trešos vārtus, pretinieku vārtos ripu raidot Aleksandram Novikovam.

Savukārt 47. minūtē mājinieki atspēlēja vienus vārtus, precīzam esot Kirilam Tambijevam, bet Miķelis Rēdlihs 54. minūtē panāca 2:3.

Pēdējā minūtē "Olimp"/"Venta 2002" spēlēja ar sešiem laukuma spēlētājiem, taču viesu komanda veiksmīgi spēlēja aizsardzībā un nosargāja uzvaru.

Sērijas pirmajā spēlē pirmdien "Zemgale"/LLU mājās uzvarēja ar 5:0 un trešdien turpat Jelgavā bija pārāka papildlaikā ar 3:2, uzvaras vārtus gūstot Edgaram Kuldam.

Pirmdien mačs norisināsies "Inbox.lv" ledus hallē Piņķos.

Jelgavnieki pusfināla sērijā līdz četrām uzvarām bija pārāki pār "Liepāju" ar 4-2, bet "Olimp"/"Venta 2002" ar 4-2 pārspēja pamatturnīra uzvarētājus "Mogo"/LSPA hokejistus.

Iepriekšējā sezonā OHL uzvarētāju kausu izcīnīja "Olimp"/"Venta 2002", kas finālsērijā ar 4-0 uzvarēja "Zemgale"/LLU vienību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu