Bertānam daudzveidīgs sniegums "Mavericks" uzvarā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: Ekrānšāviņš no video

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns piektdien atzīmējās ar daudzveidīgu sniegumu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē, viņa pārstāvētājai Dalasas "Mavericks" izcīnot graujošu uzvaru.

"Mavericks" savā laukumā ar rezultātu 128:78 (36:13, 32:31, 39:25, 21:9) uzvarēja Portlendas "Trail Blazers".

Bertāns spēlēja 21 minūti un 23 sekundes, gūstot sešus punktus ar diviem precīziem no četriem izpildītiem tālmetieniem, bet viņa vienīgais divpunktu metiens savu mērķi nesasniedza. Viņš arī izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas, atdeva sešas rezultatīvas piespēles, šajā rādītājā labojot karjeras rekordu, pārtvēra vienu bumbu, bloķēja vienu metienu un vienreiz pārkāpa noteikumus. "Mavericks" ar Bertānu laukumā iemeta par 21 punktu vairāk nekā ielaida.

Luka Dončičs uzvarētājiem izcēlās ar 39 punktiem un 11 atlēkušajām bumbām, taču tika pie savas 16. tehniskās piezīmes sezonā, kas liks izlaist regulārā čempionāta pēdējo spēli, ja vien NBA neatcels sodu.

Vēl dalasiešiem 18 punktus guva Dvaits Pauels, 15 punkti bija Dorianam Finnijam-Smitam, bet 14 punktus guva Spensers Dinvidijs.

Viesiem 18 punktus guva Drū Jūbenkss, bet 14 punkti bija Bena Maklemora rēķinā.

"Mavericks" ar 51 uzvaru 81 spēlē ieņem ceturto vietu Rietumu konferencē un pirmo reizi kopš 2011.gada izslēgšanas turnīru sāks savā laukumā. "Trail Blazers" ar 27 uzvarām 81 cīņā šajā konferencē ir 13.vietā.

"Mavericks" regulāro čempionātu noslēgs svētdien, kad mājās tiksies ar Bertāna savulaik pārstāvēto Sanantonio "Spurs".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu