Tralmaks otrajā AHL mačā pēc kārtas gūst vārtus un rezultatīvi piespēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Eduards Tralmaks
Eduards Tralmaks Foto: @providencebruins

Latvijas uzbrucējs Eduards Tralmaks otro dienu pēc kārtas izcēlās ar gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli Amerikas Hokeja līgas (AHL) spēlē.

Providensas "Bruins" komanda sestdien mājās ar rezultātu 6:2 (3:1, 2:0, 1:1) uzvarēja Bridžportas "Islanders".

Piektdien šo pašu komandu duelī "Bruins" zaudēja ar 2:3, bet Tralmaks atzīmējās ar gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli.

Sestdien Tralmaks vārtus guva pirmā perioda astotajā minūtē, kad pie zilās līnijas saņēma ripu un pēc ieslidošanas uzbrukuma zonā izdarīja metienu no iemetienu apļa, panākdams 2:1. Otrā perioda devītajā minūtē viņš piespēlēja vārtu guvumā un palīdzēja panākt 5:1.

Tralmaks šajā duelī trīsreiz meta pa vārtiem, iekrāja pozitīvu lietderības koeficientu +1 un tik atzīts par spēles trešo zvaigzni.

Latviešu uzbrucējs šosezon 49 spēlēs guvis 14 vārtus, atdevis 13 rezultatīvas piespēles un ticis pie pozitīva lietderības koeficienta +22.

Tikmēr vārtsargs Mareks Mitens palika rezervē, kamēr viņa pārstāvētā Jūtikas "Comets" viesos ar rezultātu 3:5 (3:3, 0:0, 0:2) piekāpās Lavālas "Rocket".

Citā spēlē uzbrucēja Haralda Egles nebija pieteikumā, kamēr viņa pārstāvētā Manitobas "Moose" izbraukumā ar 1:2 (0:0, 0:0, 1:1, 0:1) papildlaikā piekāpās Čikāgas "Wolves", tāpat spēles dalībnieku sarakstā nebija aizsarga Kristiāna Rubīna, Toronto "Marlies" mājās ar 5:7 (3:1, 1:4, 1:2) zaudējot Granrapidsas "Griffins".

Savukārt Ebotsfordas "Canucks" komanda, kuras vārtsargs Artūrs Šilovs pagaidām spēlē ECHL turnīrā, savā laukumā ar rezultātu 5:2 (1:0, 1:2, 3:0) uzvarēja Sandjego "Gulls".

"Bruins" ar 74 punktiem 62 spēlēs ieņem trešo vietu Atlantijas divīzijā, "Comets" ar 86 punktiem 65 cīņās ir pirmā Ziemeļu divīzijā, kur "Marlies" ar 70 punktiem 63 mačos ir piektā. "Moose" ar 81 punktu 65 dueļos ir otrā Centrālajā divīzijā, kamēr "Canucks" ar 74 punktiem 61 mačā ir ceturtā Klusā okeāna divīzijā. Egles un Šilova pārstāvētās komandas jau nodrošinājušas vietas Kaldera kausa izcīņā.

Regulārajā čempionātā līdz aprīļa beigām komandas aizvadīs nevienādu spēļu skaitu - 76, 72, vai 68 -, sadalot vietas pēc izcīnīto punktu/maču attiecības. Plānots, ka, sākot ar nākamo sezonu, visas vienības regulārajā turnīrā aizvadīs pa 72 spēlēm

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu