Džona Lenona dēls pirmo reizi izpilda "Imagine" un aicina atbalstīt Ukrainu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Scnapix/AFP

Piektdien, 8. aprīlī, vietnē "Twitter" Džona Lenona dēls Džulians Lenons publicējis aizkustinošu dziesmas "Imagine" atveidojumu, lai paustu atbalstu Ukrainai. 

Džulians redzams dziedot mūžībā aizgājušā tēva dziesmu "Imagine". Skaņdarbs kļuva populārs 1971. gadā un joprojām tiek plaši izmantots, lai vēstītu pozitīvismu, vienotību un mieru. 

Dziedātājās izpildīja "Imagine" kā daļu no sociālo portālu kampaņas "Stand Up For Ukraine". Kampaņas mērķis ir aicināt pasaules līderus un korporācijas rīkoties, lai nodrošinātu līdzekļus humānajai palīdzībai un atbalstītu Ukrainu. 

Publicētajā ierakstā Džulians vēstīja: "Kā cilvēks un mākslinieks es izjūtu pienākumu reaģēt pēc iespējas nozīmīgākā veidā. Tādēļ šodien es pirmo reizi publiski izpildīju sava tēva dziesmu "Imagine"."

Viņš piebilda, ka dziesma lieliski pauž to, ko šobrīd jūt pasaule, un atspoguļo nelielu cerības staru.

"Dziesmas vārdi pauž kopēju vēlmi pēc miera visā pasaulē. Šajā dziesmā mēs esam nogādāti telpā, kur mīlestība un kopība kļūst par mūsu realitāti, pat ja tikai uz mirkli. Dziesma atspoguļo gaismu tuneļa galā, uz kuru mēs visi ceram," Džulians piebilda. 

Lenons paziņojumu noslēdza, pieprasot visiem aizstāvēt Ukrainu, vienlaikus iestājoties par bēgļiem visā pasaulē. 

Džulianam, kurš vizuāli līdzinās tēvam, ir bijusi veiksmīga mūziķa karjera vairāk nekā 40 gadu garumā. Viņš strādājis arī par fotogrāfu un filmu veidotāju. 

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu