VIDEO ⟩ Ronaldu nesavaldās un zēnam ar autismu no rokām izsit mobilo telefonu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Krištianu Ronaldu
Krištianu Ronaldu Foto: Reuters/ScanPix

Par incidentu pēc nesenās Anglijas premjerlīgas spēles Liverpūles "Everton" kritiku izpildījies Mančestras "United" spīdeklis Krištianu Ronaldu.

Sestdien, 9. aprīlī, zaudējumu Anglijas premjerlīgas mačā piedzīvoja Mančestras "United", viesos ar 0:1 piekāpjoties Livepūles "Everton" vienībai.

Plašāku uzmanību gan piesaistīja Ronaldu rīcība pēc mača, kad portugāļu zvaigzne, dodoties uz ģērbtuvēm, nesavaldījās un kādam 14 gadus vecam fanam no rokām izsita mobilo telefonu.

"Es raudāju, biju satriekta. Arī Džeikobs bija šokā - viņš sirgst ar autismu un dispraksiju. Līdz ar to viņš īsti nesaprata, kas noticis, līdz bija atgriezies mājās," sarunā ar "Liverpool Echo" sacīja pusaugu zēna māte.

"Viņš filmēja "United" spēlētājus, kuri tunelī gāja garām. Tad viņš nolaida telefonu zemāk, jo Ronaldu bija zemāk novilcis zeķi, jo asiņoja viņa kāja. Džeikobs nolaida zemāk savu telefonu, lai redzētu, kas noticis. Viņš pat neko neteica," atminas Džeikoba māte.

Mančestras "United" nāca klajā ar paziņojumu, ka izmeklēs notikušo.

Savukārt pats Ronaldu pēcāk, protams, jaunajam fanam atvainojās: "Nekad nav viegli šādos sarežģītos brīžos savaldīt emocijas. Tomēr mums allaž ir jābūt cieņpilniem un pacietīgiem, rādot piemēru jauniešiem, kuri dievina šo spēli. Gribētu atvainoties par savu nesavaldību un, ja iespējams, uzaicināt šo fanu uz maču "Old Trafford" stadionā."

Mančestras "United" šobrīd ar 51 punktu 31 mačā ieņem 7. vietu Anglijas premjerlīgas tabulā, kas nozīmē, ka slavenais klubs vismaz pagaidām ir ārpus Eiropas kausu zonas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu