Tiesa beidzot sadala īpašumu starp Stepaņenko un Petrosjanu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Jeļena Stepaņenko un Jevgēnijs Petrosjans
Jeļena Stepaņenko un Jevgēnijs Petrosjans Foto: Ekrānuzņēmums no video

Pēc gandrīz četriem gadiem noslēdzies mantas sadales process starp bijušajiem laulātajiem Jevgeņiju Petrosjanu un Jeļenu Stepaņenko. 

Četru gadu laikā pēc laulības šķiršanas Petrosjans jau paguvis vēlreiz apprecēties un kļūt par tēvu. Jevgeņijs šobrīd precējies ar vairāk nekā 40 gadus jaunāko Tatjanu Bruhunovu, kura strādājusi par viņa asistenti. 

Pēc iepriekšējā tiesas lēmuma par mantu sadali Stepaņenko nepiekrita spriedumam un iesniedza apelāciju. Viņa pieprasīja atkārtotu ekspertīzi vairākām vērtslietām, jo bija neapmierināta ar to novērtējumu. 

Iepriekš tika lemts, ka starp bijušajiem laulātajiem visa manta tiks dalīta uz pusēm, bet Jeļena Stepaņenko ar to nebija apmierināta. Tomēr, kā vēstī "StarHit.ru", šķiršanās process palicis nemainīgs un katrs saņems 50 procentus no kopīgi iegādātās mantas.

Lai gan sākotnēji abi mēģinājuši mantu dalīt mierīgā ceļā, tas nav izdevies. Jeļena arī vēlējusies, lai bijušais vīrs iegūst gleznu ar nosaukumu "Vecais ozols", tomēr tiesa lēma citādāk.

Stepaņenko kļuva arī par īpašnieci grāmatām "Mūsdienu psihopāti" un "Okultisms un seksualitāte". 

Visu kopīgo mantu saraksts aizņēmis aptuveni tūkstoti lapu. Vērtīgākais objekts bijis nekustamais īpašums 516 kvadrātmetru platībā, kuru Petrosjans plānoja pārvērst par muzeju. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu