Ieva Kerēvica pirmo reizi pastāsta par savām jaunajām attiecībām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Vokāliste Ieva Kerēvica
Vokāliste Ieva Kerēvica Foto: Zane Bitere/LETA

Dziedātāja Ieva Kerēvica (41), kura ir otrā bērniņa gaidībās, viesojoties STV Pirmā! raidījumā "Kad viņas satiekas", pirmo reizi pastāstīja par savām jaunajām attiecībām. 

Ieva Kerēvica atklāja, ka viņas dzīve ir pilnībā mainījusies un arī dzīves partneris ir pilnīgi cita tipa cilvēks, nekā ir bijis līdz šim. "Tas man ir prasījis milzu drosmi - ļauties," sacīja Kerēvica.

Viņa neslēpj, ka gadu laikā attiecībā pret pretējo dzimumu ir izstrādājusies neuzticēšanās un skepse, taču dziedātāja uzskata, ka viņa ar pašreizējo partneri esot "noteikti salikti kopā ar kaut kādiem augstākiem spēkiem".

Kerēvica atminas, ka abi satikušies kādā restorānā, kur viņas izredzētais tolaik strādājis par viesmīli. Jau pirmajā tikšanās reizē abi pārgāja uz "tu", un nākamajā Kerēvica iedevusi viņam savu telefona numuru.

"Viņš man toreiz teica - tu divās minūtes ar savu zupas ēšanu ieliji manī iekšā! (..) Es sapratu - šitā būs mana!" situāciju no mīļotā puses apraksta Kerēvica.

Abu pirmais randiņš notika Vērmanes dārzā un šobrīd pāris dzīvo kopā un gaida bērniņu. "Es nezinu, kur es tagad dodos, ja godīgi. Mums abiem nav ne jausmas. Bet man liekas, ka svarīgākais ir tas, ja abi cilvēki grib, lai izdodas, tad tur vienkārši nav variantu - tas vienkārši izdosies, un viss ir kārtībā!" atklāja ir Kerēvica.

Atgādinām, ka Kerēvica ir mamma septiņgadīgajai Grietai, kura pasaulē nāca attiecību laikā ar dejotāju Ģirtu Bisenieku - abi satikās, strādājot pie Zigmara Liepiņa un Andras Manfeldes drāmas "Adata" iestudēšanas. 2013. gadā Ieva saņēma bildinājumu, taču pāris tā arī neapprecējās un pirms gadiem izšķīrās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu